2777
2789
عنوان

والدین پرتوقع میاین لطفا

2221 بازدید | 35 پست

واقعا چرا یسریا  اینو باب کردن که بچه ها وظیفه دارن به پدر مادرشون کمک کنن یا خرج کنن 

واقعیت من الان موقعیتشو ندارم خانه دارم سرکارم نمیرم  ولی مادرم مدام میگه بچه های فلانی خیلی خوبن پول میدن به مادرشون هواشونودارم ولی شما هرچی به ما دادین ما عوضشو بهتون بیشتر دادیم 

واقعا خیلی ناحقیه خیلی ببخشید پرروعیه که ازمنی که هیچ پولی ندارم و کلی پول بهم قرضه کل پس اندازمو دادم بهش اخرم از اینور اونور گفته اینو خریدم برات کم کرده ازم و نمیده منم دیگ نمیخوام پولمو هی میکوبه سرم. چقدر بعضیا قدرنشناسن ادم حرصش میاد در ضمن بچه وظیفه نداره پول بده هی میگه فلانی اینطوریه شانس دارن ما از بچه شانس نداریم من شوهرمم وضع مالیش خوب نیست نمیدونم چی بگم بهش واقعا

خیلی بده اینکار

مادرشوهر منم همیشه طلبکاره از شوهرم

حالا مالی نه ولی کلا طلبکاره پر توقعه همش میگه من زحمت کشیدم بزرگتون کردم باید هر چی من میگم گوش بدین وگرنه دیگه دوستون ندارم و حالتون نمیکنم😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده اینکار مادرشوهر منم همیشه طلبکاره از شوهرم حالا مالی نه ولی کلا طلبکاره پر توقعه همش میگه ...

خیلی بده واقعا نمیگم ادم خوبی کنه یا دستشونو بگیره خوبه ولی نه اینکه اینطوری تو رویه ادم بگه شما بدین صرفا چون پول نمیدی والا 

مادرت ؟؟؟😑😑😑 واقعا والا از قدیم پدر مادرای کمک میگردن حالا چی بشه پدری زمین گیر بشه بچه ها نگهشدا ...

دقیقا و این باعثش بچه های  اطرافیانشه دخترا و پسرایی که به خانوادشون کمک میکنن این میاد اونارو میبینه به من میگه تازه اونا همشون شاغلن اگر کمکی هم میکنن 

عزیزم،دقیقا مادر منم همینه،اگه زحمت دنیا رو هم براش بکشم،بازم به چشمش نمیاد ،و کار دیگرانو بزرگ میکن ...

والا نمیدونم چی بگم مثلا ی کیسه برنج داده بودم  برا نذریش برداشته قد همون برنج ایرانی داده بهم 

میگه عوضشو در اومدم دیگه 

خب من که ازت نخواستم بدی بهم نمیدادی هم من باز میدادم 

میگه تا حالا هرچی دادی عوضشو دادم  

والا نمیدونم چی بگم مثلا ی کیسه برنج داده بودم  برا نذریش برداشته قد همون برنج ایرانی داده بهم& ...

کاااااااملا درکت میکنم،چون خودم یه عمره با همچین مادری سر و کله میزنم

یه مادر تبعیض گذار،که حسرت یه دلسوزی و محبت واقعی و مادرانه ازش به دلم مونده

منم گاهی ازخانواده وسوهرم نا امید میشم یهویی میزنم بیرون تلفن هیچ کس وجواب نمیدم سرآخر میان منت کشی

اره من خانوادم باز میان سراغم شوهرم که خیلی افتضاحه اخلاقش با من والا نمیدونم از چاله افتادم تو چاه همینه دقیقا

اره من خانوادم باز میان سراغم شوهرم که خیلی افتضاحه اخلاقش با من والا نمیدونم از چاله افتادم تو چاه ...

دخترا الان دلشون ازدواج میخواد میخوان به هرقیمتی شده شوهر کنن اما نمیدونن که خونه شوهر قصر پسر پادشاه نیست.  مردهای ایرانی اصلا بلد نیستن جنتلمن باشن قبل ازدواج دوسه نا کادو می‌خرن خر میکنن بعد تو زندگی واقعی هیبت هیولایی شونو نشون میدن