2777
2789
عنوان

والدین پرتوقع میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 35 پست
من مادرم خدا حفظش کنه.. خداروشکر از ما توقعی نداره.. ولی تو کودکی برای همه خوب بود جز بچه هاش..مادرم ...

ومادر من که به خاطر خواستگار مجازی ش کتکم میزنه به خاطر فامیل و دوستاش کتکم میزنه و فحش میده اصلا هیچ اعتماد به نفسی ندارم از خودم بدم میاد به خاطر رفتاراش به شدت ازش متنفرم حتی نمیخوام به چهرش نگاه کنم روزی که بمیره جشن میگیرم من اصلا بچه بدی نیستم که بگم از بدی خودمه کلا ذاتش اینجوریه غریب نواز و پست فطرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب رفتارش درست نبوده ولی خب اگر واقعا پیگیر بشید متوحه میشید که از مهربونی زیادش بوده برا بقیه حس می ...

آرره عزیزم از مهربونی زیادش بود.. جوری مهربون بود با همه که دیگه حریم خصوصی تو زندگیمون نداشتیم.. هر کی تو زندگیمون دخالت میکرد.. کسی هم بدی میکرد جوابشو نمیداد و هنوزم نمیده..با وجود همه اینا دوستش داریم

کلا بعضی والدین قاتی دارن سادیسمی  دیوانه هستند مگه والدین خودم نبود پول توجیبی نمیدا پر توقع هم بود مثل مرتیکه مست معتاد کودن خاله زنک لاشی که این چند وقته وبال گه زاده خاله زنک بدذات بدجنس  خرافاتی روانی تو دختر تحصیلکرده  شاغل هیچی نیستی الا زن من عن با اون ج نده های موذی گه زاده تنه لش مافیایی خرشانس یه تیکه گوشت وراج خاله زنک مغز نخودی خرشانس بعد آیت پست فطرت چه گهی خورد تجاوز کثافت کاری همه جا جار. زد این گوشی قارچ اونم دختریکه خرجش نمیدا حیوون لوس ننر پست پلید بدذات وحشی هرزه عقده ای  دهاتی کودن  بی شرف پرمدعا پزپزو گوز سادیسمی کودن