2777
2789
عنوان

ربا

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 61 پست
این مدلی ش را دیگه ندیده بودم،کاش تو این دنیای پر آسیب بچه دیگه ای به دنیا نیاد وانسان منقرض بشه ،بر ...

عزیزم وقتی از بانکا سود میگیری سودت حلاله پون پول تو داخل جامعه در حال گردشه ولی اگه یه جا بمونه و سود بگیری ربا میشه

ربا حرومه

اما وقتی تو کشوری زندگی می‌کنی که هرروز همه چیز در حال گرون شدنه برای دوطرفه سوده 

شما الان پول نزول میکنی خونه بخری 

صدی پنج مثلا 

صد میلیون میگیری ماهی پنج میلیون سود میدی 

بعد شش ماه ۱۳۰تومن به نزول خوره میدی 

اما شش ماه بعد با ۱۳۰میلیون نصف اون خونه رو هم نمیتونی بخری 

درسته؟! 

نزول تو کشوری مثل سویس وامریکا حرومه که طرف ده سالم بگذره قیمت خونش همونه که بود 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی سود بانکی هم ربا محسوب میشه و حرومه؟

بله

به نظر من خیلی از حرام ها ذره ذره وارد زندگی ما میشه وگاهی به خاطر منافع شخصی افراد توجیه میشه.

حتی قرعه کشی ها هم به نظر من حرامه،چون در قرآن آمده که تیر قرعه حرامه.

همینطور بدحجابی ها وروابط آزاد و گران کردن ازدواج

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ربا حرومه اما وقتی تو کشوری زندگی می‌کنی که هرروز همه چیز در حال گرون شدنه برای دوطرفه سوده  ...

بله ،ولی در این بین فقط تو سود کردی نه اون شخص.

چیزی که یک طرفش ضرر باشه حرامه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

قبلا بودم ولی از وقتی وارد دنیای مجازی شدم فقط از طریق جستجو توی گوگل ودیگر برنامه ها اطلاعات میگیری ...

اگه تمایل داشتید این دوتا کتاب رو بخونید، یکی پدر پولدار ،پدر بی پول. نویسنده رابرت کیوساکی. یکی هم موجودی از جزیره جکیل(نگاهی دیگر به فدرال رزرو امریکا).

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

عزیزم وقتی از بانکا سود میگیری سودت حلاله پون پول تو داخل جامعه در حال گردشه ولی اگه یه جا بمونه و س ...

کاش ،امام بزرگتری میومد واین مساله را حل میکرد،پس این همه مشکلات جامعه از کجاست،هر چیزی را توجیه کردیم.

اگه تمایل داشتید این دوتا کتاب رو بخونید، یکی پدر پولدار ،پدر بی پول. نویسنده رابرت کیوساکی. یکی هم ...

ممنون،چشم حتما  

بله ،ولی در این بین فقط تو سود کردی نه اون شخص. چیزی که یک طرفش ضرر باشه حرامه.

نه دیگه اونی که داده سود گرفته 

اونی هم که گرفته تونسته خونه بخره دیگه چه حرومی

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
ممنون،چشم حتما    

۹۹درصد مطالبی که به پول ارتباط داره و ما اصلا چیزی در موردشون نمی‌دونیم تو این دوتا کتاب هست

نه دیگه اونی که داده سود گرفته  اونی هم که گرفته تونسته خونه بخره دیگه چه حرومی

پس شما هم از این به بعد پولت را بده وسود بگیر ،تا ببینم باز هم این حرف را میزنی.

صد میلیون به کسی میدی وماهی پنج مثلا سود میگیری ظرف یکسال انگار نصف پولت بهت برگشته ،ولی اصلا نمیفهمی که چه کلاه گشادی سرت رفته.چون تورم منتظر تو نمیمونه وارزش پولت خیلی کمتر شده

۹۹درصد مطالبی که به پول ارتباط داره و ما اصلا چیزی در موردشون نمی‌دونیم تو این دوتا کتاب هست

شما تونستی از اون طریق پولدار بشی؟

شما تونستی از اون طریق پولدار بشی؟

من فقط با خوندن کتاب پدر پولدار یکم دیدم نسبت به پول و به خصوص بانک تغییر کرد و سریعتر و راحتتر مسیری که میخواستم رو طی کردم. همه عمرم پدرم می‌گفت وام نگیری که بدبخت میشی. الان متوجه شدم همه بدبختی هام از نگرفتن وام بوده

با وام قرض الحسنه موافق ترم،

خیلی وقتها ظاهرا از این وام ها هم سود نصیبمون میشه ولی ته تهش یک دل چرکی باقی میمونه،

به نظر من وام نباید سود داشته باشه وگرنه شبهه داره.

شاید دلیل عمده ناراحتی های اعصاب که هم فقیر وهم پولدار ازش نالان هستند از همین اشتباهات به ظاهر کوچک سرچشمه گرفته،قوانین خدا نباید دست کم گرفته بشه.

گاهی از قوانین کشورهای که بلاد کفر لقب گرفتند متوجه میشی که اونها بیشتر از ما اسلام را پاس داشتند ودقت بیشتری روی این موضوعات دارند.

مثلا مالیات افراد ثروتمند خیلی بیشتره. تا سرمایه در یک جا جمع نشه.

ویا خونه شخصی در بعضی کشورها معنی نداره که این همه بحث روش باز میشه وحتی عاملی برای خودنمایی شده.

یا همون وام قرضالحسنه  خیلی مرسوم تره.