2777
2789
عنوان

ربا

796 بازدید | 61 پست

هر چی در مورد ربا میدونید بگید

دوست دارم در موردش بهتر بدونم،چرا حرامه و آیا واقعا نفعی برای گیرنده داره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ربا خرامه چون اونی که باید سود پول رو پرداخت کنه راضی نیست و به اجبار و از روی نیاز پول از ربا خوار ...

چرا مرسومه ،اون هم تو کشور اسلامی ما

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

خدایا اگر هستی ومتن من را میبینی،به بزرگی خودت قسمت میدم که یا عمر منو بچه هام را تموم کن و یا ما را از هرگونه آسیبهایی که اصلا بهش علاقه نداریم مصون کن.  

مرسوم که نیست و کار ناپسندیه ولی یه عده انجام میدن به خاطر راحت طلبی و کار نکردن

چرا مرسوم نیست،سود بانکی نمونه بارزشه

شما بگو صد میلیون پول دارم چه کار کنم باهاش ،درصد بالایی میگن بزار بانک وسودش را بخور

هیچ نفعی برای گیرنده نداره . ببین مثلاااااا اندازه ده میلیون پول میخوای , میری ربا میگیری. طرف میگه بیا این ده میلیونو بگیر کارتو راه بنداز امااا در قبالش مثلا من سند خونتو میخوام و این پیش من میمونه. فعلا این خونه مال منه . تا پنج ماه اگه تونستی این ده تومنو بدی که هیچ بهت برش میگردونم . اگه نه این خونه مال من میشه و اینو تو یه برگه ای جایی ثبتش میکنه . تازه به عنوان صاحبخونه هزینه اجارتو هم میگیره . در واقع در ربا عوضین با هم نمیخونه . 

مرسی فکر کردم یک چیز ترند اینستا هس ببخشید  موفق باشیننن

سلامت باشید

واقعا چرا فقط اسم ربا را فقط باید تو کتاب دینی وقرآن ببینیم واز مشکلاتی که تو جامعه ایجاد کرده چیزی ندونیم.

یعنی ربا منسوخ شده،مگر اینکه قرآن منسوخ شده باشه

هیچ نفعی برای گیرنده نداره . ببین مثلاااااا اندازه ده میلیون پول میخوای , میری ربا میگیری. طرف میگه ...

این مدلی ش را دیگه ندیده بودم،کاش تو این دنیای پر آسیب بچه دیگه ای به دنیا نیاد وانسان منقرض بشه ،بریم ببینیم فصل بعدی زندگی چه خبره

این مدلی ش را دیگه ندیده بودم،کاش تو این دنیای پر آسیب بچه دیگه ای به دنیا نیاد وانسان منقرض بشه ،بر ...

دقیقا همینه اخه ربا . از ربای بانکی هم که حرف میزنیم یه همچین شکلیه دیگه ،مثلا دیدی که میگن خونم تو رهن بانکه !!! وقتی ارزش وامی که از بانک گرفتی از ارزش سندی که گذاشتی در رهن بانک کمتر باشه و اگه نتونی وامو پرداخت کنی کلا خونت میشه به نام بانک اینم یجور ربا حساب میشه .