2777
2789
عنوان

ربا

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 61 پست
سوره واقعه برای مال حلال وپربرکت و هیچ وقت فقیر نشدن شنیدم  خوبه ان شاالله مال حرام هم از زندگی ...

ممنونم،امیدوارم هیچ کسی ناخواسته دچار تنبیه گناه نشه.

دنیا برپایه قوانین هست،چه بدونیم وندونیم آسیب های گناه گریبان ما را میگیره.

گناه مثل سمی هست که لب طاقچه هست.چه بدونیم ویا ندونیم این سمه وبخوریم ضررش بهمون میرسه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا شما صد میلیون پول را به بانک میسپری وسود میگیری. تا حدود سه سال مثل این هست که پولت را لب تاقچ ...

بله صددرصد همینه. پول شبیه یه کلاف نخه، اگه بهم بریزه دیگه نمیشه کاریش کرد.بهترین راه اینه که فقط از بانک وام بگیری نه اینکه سپرده بلند مدت کنی

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

بله صددرصد همینه. پول شبیه یه کلاف نخه، اگه بهم بریزه دیگه نمیشه کاریش کرد.بهترین راه اینه که فقط از ...

درسته  

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

خدایا اگر هستی ومتن من را میبینی،به بزرگی خودت قسمت میدم که یا عمر منو بچه هام را تموم کن و یا ما را ...

عزیزم خدا تو قلب آدماس ! میتونی خیلی راحت باهاش حرف بزنی . نه که تو پستای نی نی سایت !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
سرچ بزن راحتر میفهمی

بدی من این هست که هر حرفی راحت تو کتم نمیره.

خیلی از اشتباهات را توجیه می کنند وبه خورد مردم میدن.

اینو ببینید جالبه

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

عزیزم خدا تو قلب آدماس ! میتونی خیلی راحت باهاش حرف بزنی . نه که تو پستای نی نی سایت !

هر کدام از ما تکه ای از روح خدا هستیم.گاهی با خوندن دعای من توسط یک کاربر شاید زودتر به گوشش برسه،چون به زبانی دعا به دست خدا میرسه ،که با آن گناه نکردم.

اهل کتاب خوندن هستید؟

قبلا بودم ولی از وقتی وارد دنیای مجازی شدم فقط از طریق جستجو توی گوگل ودیگر برنامه ها اطلاعات میگیریم.

البته خیلی چیزها را انگار تا تجربه گوشمون را نپیچونه باور نمی کنیم.