2777
2789
عنوان

ربا

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بانک با فرد فرق داره وشخصیتش حقوقی هستش

از هر چیزی که نامفهومه برام متنفرم

خدا چرا آدمهای ساده واحمق را کنار آدم های باسیاست وزرنگ گذاشته؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

از هر چیزی که نامفهومه برام متنفرم خدا چرا آدمهای ساده واحمق را کنار آدم های باسیاست وزرنگ گذاشته؟

انسان موجودی باعقل شعور آفریده شده ولی خب همه انسان ها از نظر درک و فهم مثل هم نیستند و این یک امر طبیعی است

کاربر آقا
انسان موجودی باعقل شعور آفریده شده ولی خب همه انسان ها از نظر درک و فهم مثل هم نیستند و این یک امر ط ...

امر طبیعی ولی دردناک

در نظام طبیعت ضعیف پایمال است

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

خب هر کسی باید تلاش کنه که نقاط ضعف خودش رو اصلاح کنه تا به قول شما پایمال نشه

کاش میشد

فرض کن تو سومالی ویا فلسطین سالها یک عده زیر ظلم هستند .به نظرتون تنهایی تونستند کاری پیش ببرند.

دنیا با ظالمان هست،چون راه راست نون وآبی ازش در نمیاد.

کاش میشد فرض کن تو سومالی ویا فلسطین سالها یک عده زیر ظلم هستند .به نظرتون تنهایی تونستند کاری پیش ...

بله بحث جنگ یه چیز جدایی هستش ما هم ۸سال در گیر جنگ بودیم من خودم یه بار هواپیمای عراقی روی سرم آنقدر نزدیک بود که گفتم کارم تمومه 

کاربر آقا
بله بحث جنگ یه چیز جدایی هستش ما هم ۸سال در گیر جنگ بودیم من خودم یه بار هواپیمای عراقی روی سرم آنقد ...

فکر میکنم ما هم تو جنگیم ،چون هیچ وقت هیچی سر جاش نبوده

کاش جنگ تموم بشه حتی جنگ نرم

چرا مرسومه ،اون هم تو کشور اسلامی ما

میگن اگه دروغ بزرگی به مردم بگیم همه باور میکنن و به جایی میرسه که اگه یه روزی به همون مردم بگی همه اون حرف ها دروغ بوده هیچ کس باور نمیکنه. سیستم بانک بر اساس وام بنا شده و از همین راه پول خلق میکنن ولی دوست ندارن مردم عادی هم از این روش استفاده کنن. فرق بانک با ما در اینه که وقتی ما مستقیم با پول خودمون وارد ربا میشیم ارزشش میاد پایین ولی بانک دقیقا با سپرده های ما داره این کارو انجام میده پس همه ریسکش با من و شما هستش واسه همین به سپرده های ما سود میدن

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

میگن اگه دروغ بزرگی به مردم بگیم همه باور میکنن و به جایی میرسه که اگه یه روزی به همون مردم بگی همه ...

ربا بیشترین ضررش را به گیرنده میرسونه.

مثلا خیلی ها وام میگیرند وسود وام پس میدن ولی عملا پولدارتر میشن.

ولی کسی که پولش را سپرده میکنه هر روز از برکت پولش کم میشه،مخصوصا تو ایران که هر روز ارزش پول پایین تر میاد.

حتی یک پراید ۲۰ سال پیش هم با اینکه سالها برای صاحبش کار کرده ارزشش هر روز بیشتر شده ویا آواره ها وخرابه هایی  که به عنوان ملک مردم نگه داشتند.

ربا بیشترین ضررش را به گیرنده میرسونه. مثلا خیلی ها وام میگیرند وسود وام پس میدن ولی عملا پولدارتر ...

چرا بیشترین ضررش رو به گیرنده برسونه؟

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

چرا بیشترین ضررش رو به گیرنده برسونه؟

مثلا شما صد میلیون پول را به بانک میسپری وسود میگیری.

تا حدود سه سال مثل این هست که پولت را لب تاقچه گذاشتی وهر ماه مقداری مصرف کردی یعنی عملا پول خودت به خودت در سه سال برگشته.

بعد سه سال هم اینقدر ارزش پول پایین اومده که دیگه تقریبا نه با خودش ونه  با سودش نمیتونی چیزی بخری.

اگر آدم بتونه به دیگران وام قرض الحسنه بده سود بیشتری نصیبش میشه.

دنیا بر پایه قوانین هست وتا ندونیم فقط ضرر میکنیم.