2777
2789
عنوان

آیا به خانواده شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 42 پست
با طب سنتی درمان کنید نهایت سرطان هست درمان میشه ولی یک رژیم سخت میخواد روده رو بردارن بعد باید کلست ...

قسمتی از روده فعلا برداشته میشه 

نمیتونم به طب سنتی اطمینان کنم ،یکی از دوستانم سرطان داشت با طب سنتی پیش رفت ،بعد حالش خیلی وخیم شد پزشک گفت دوران طلایی درمان رو از دست دادی و بعد چند روز فوت کرد

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
مهم ترین و بهترین کاری ک میتونید بکنید، انتخاب بهترین پزشک و بهترین بیمارستان، توی پایتخته

مشهد هستیم ، پزشک های عالی داره اینجا و بیمارستانهای مجهز ،

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره بگیدچون ممکنه دکتریابیمارستان دگه بخوان ببرنش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خودش شک کرده عزیزم و در روند درمان‌ هست اما نمیدونه که سرطان، فکر میکنه چندتا پلیپ 😔

خیلی سخته

تصورش هم وحشتناکه

ولی چاره ای نیست

اگر بدونه مشکل بزرگ و جدی هست، قطعا پزشک بهتر، بیمارستان مجهز تر و شهر بزرگتری رو واسه ادامه درمان انتخاب میکنه

تا فرصت هست بهش بگید

معتقدم آقایون جنس "مخالف" خانم ها نیستن، بلکه تنها جنسیتی "متفاوت" با اونها دارن و این تفاوت، نه تنها مانع اظهار نظر نیست، بلکه میتونه برای هر دو طرف، دربردارنده موارد آموزنده و مفیدی باشه
حدود ۱۲ روز دیگه باید جراحی بشه

نگران نباشید عزیزم.وقتی دکتر اجازه ی عمل رو داده این نشونه ی خوبیه.چون توده های بدخیم که احتمال انتشار هست رو جراحی نمیکنن.

برادر شوهر من سه سال پیش مشکل ریه براش پیش اومد که دکتر گفت عمل نمیشه کردو شیمی و پرتو براش نوشتن و گفتن نهایت شس ماه زنده میمونه الان با وجودیکه اصلا رعایت هم نمیکنه سه سال گدشته و حالش خوبه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
قسمتی از روده فعلا برداشته میشه  نمیتونم به طب سنتی اطمینان کنم ،یکی از دوستانم سرطان داشت با ...

طب سنتی فوقش بتونه نغخ معده رو با رازیانه کم کنه، همین

معتقدم آقایون جنس "مخالف" خانم ها نیستن، بلکه تنها جنسیتی "متفاوت" با اونها دارن و این تفاوت، نه تنها مانع اظهار نظر نیست، بلکه میتونه برای هر دو طرف، دربردارنده موارد آموزنده و مفیدی باشه
قسمتی از روده فعلا برداشته میشه  نمیتونم به طب سنتی اطمینان کنم ،یکی از دوستانم سرطان داشت با ...

درمانش برگ درخت انبه هست روزی هفت برگ رو باید دم کرد خورد تا چند ماه و رژیم سختی هم باید اپن شخص بگیره صبحا دوسین بخوره مخلوط عسل و سیاهدانه وقت اذان صبح باید سیرو آبلیمو و زنجفیل بخوره و گیاهخواری و خام خواری  و عسل رویال ازهمه بهتره اگر اصلشو گیر بیارین و حجامت مرتب ۱۰ روز اول پشت هم یا زالودرمانی ولی این رژیم باید رعایت کنن تا بدن کامل واکسازیربشه برگ انبه مخصوص سرطان سیستم‌گوارش هست و بسیارقویتر از داروهای شیمی درمانی عمل میکنه ولی باید بگردین بدون سم و ارگانیکشو پیدا کنین

مشهد هستیم ، پزشک های عالی داره اینجا و بیمارستانهای مجهز ،

لطفا همین امروز به خانواده اش بگید ،فردا دور از جون هزار الله اکبر اگر خدا نکرده بدتر شد یا اتفاقی افتاد گله نکنن که نگفتی ما می‌بردیم تهران ،خارج وال می کردیم بل میکردیم .امروز به برادر یا خواهر بزرگش بگو

یه چیزم به ذهنم رسید به مدیر همسرت هم اگاهی بده ولی بگو به کسی نگه 

بگو غیر مستقیم هواشو داشته باشه 

کار اداری اگه هست کارشو کم کنه 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا