asriiiiiin مدیر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 320 عنوان جوش | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 21 پست سلامصورتم قبلا عین اینه بود همه از پوستم تعریف میکردن الان کلا شده جوشکسی راهی بلده برای رفع جوش ب حدیه دوس ندارم تو اینه خودمو نگا کنم میشه برای رسیدن منو عشقم صلوات بفرستین❤️🥺دعام کنید🥹هرکی صلوات فرستاد بهم بگ منم براش صلوات میفرستم 1403/01/21 | 11:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhan_and_her_story عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 856 از دارو خونه میشه تهیه اش کرد تاثیر داره قیمتش کناسبه لوازم ارایشا دارن محصول مراقبت پوستی هست قیمتش هم مناسبه
roooooz401 عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 6622 من گندمی هستم پوستم بشدت خشک بنظرت کدوم بخرم بعد چند وقت جواب میده اگر برید دکتر دارو ساز تو داروخونه ببینه صورتتون رو بهتر بهتون کمک میکنن اگر دکتر داروساز نبودن تو داروخونه شما از ۵ درصد میخوای شروع کن پسر من پوستش خیلی سفیده ۵ درصد رو گفتن بگیر براش
roooooz401 عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 6622 خیلی ممنونم امیدوارم جواب بده صورت پسر منو میدید وای نگم خودشم میدید اینطوره هی دستکاری میکرد بدتر میشد خدا عمر طولانی بده به اون آقای دکتر دیگه داروی سنتی و گیاهی شیمیایی نبود استفاده نکرده باشم فقط راکوتان نگرفتم براش گفتن خیلی عوارض داره منم ترسیدم ولی این خیلی خوب جواب داد خدا کنه شما هم ازش نتیجه بگیری
fahiiimeee عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 5938 صورت پسر منو میدید وای نگم خودشم میدید اینطوره هی دستکاری میکرد بدتر میشد خدا عمر طولانی بده به اون ... به داروخانه بگم پماد پانژل بده ؟ قیمتش چقد بود؟ برای پسرتون جای جوش ها هم رفت ؟ سوراخ سوراخ نشد؟
asriiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 320 صورت پسر منو میدید وای نگم خودشم میدید اینطوره هی دستکاری میکرد بدتر میشد خدا عمر طولانی بده به اون ... قربونت برم❤️ میشه برای رسیدن منو عشقم صلوات بفرستین❤️🥺دعام کنید🥹هرکی صلوات فرستاد بهم بگ منم براش صلوات میفرستم
roooooz401 عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 6622 به داروخانه بگم پماد پانژل بده ؟ قیمتش چقد بود؟ ... فقط جوش و لک قهوه ای جای دستکاری جوش داشت فرو رفتگی نداشت پماد پانژل بگید من اسفند ماه دوتا خریدم ۲۷۰ دونه ای ۱۳۵ میشه دیگه
fahiiimeee عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 5938 فقط جوش و لک قهوه ای جای دستکاری جوش داشت فرو رفتگی نداشت پماد پانژل بگید من اسفند ماه دوتا ... خیلی ممنون عزیزم