2777
2789
عنوان

جوش

135 بازدید | 21 پست

سلام

صورتم قبلا عین اینه بود همه از پوستم تعریف میکردن الان کلا شده جوش

کسی راهی بلده برای رفع جوش 

ب حدیه دوس ندارم تو اینه خودمو نگا کنم

میشه برای رسیدن منو عشقم صلوات بفرستین❤️🥺دعام کنید🥹هرکی صلوات فرستاد بهم بگ منم براش صلوات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تونر نوتروژینا بزن 

چجوری بزنم

میخام زود جواب بگیرم خسته شدم دیگ

میشه برای رسیدن منو عشقم صلوات بفرستین❤️🥺دعام کنید🥹هرکی صلوات فرستاد بهم بگ منم براش صلوات میفرستم

صورت پسر من افتضاح بود انقدر که پماد و قرص و داروهای مختلف گرفتم حد نداشت یه روز یه اقایی که دکتر دارو ساز بودن تو داروخونه گفتن پانژل بگیر هر چی از خدا میخواد بهشون بده  خیلی تاثیر خوبی داشت 

یک مایع ضد جوش هست که لوازم ارایشیا دارن  بعدش ژل الوورا یا همون ابرسان الوورا بزنی

از دارو خونه میشه تهیه اش کرد تاثیر داره قیمتش کناسبه

قسم ب روزی ک دلت را شکستن مرحمی نداری جز خدایت😔🖤♥️
صورت پسر من افتضاح بود انقدر که پماد و قرص و داروهای مختلف گرفتم حد نداشت یه روز یه اقایی که دکتر دا ...

چی هست 

صورت پسر من افتضاح بود انقدر که پماد و قرص و داروهای مختلف گرفتم حد نداشت یه روز یه اقایی که دکتر دا ...

داروخونه داره؟چجوری بزنم

چی هست 

یه پماد ۱۳۰ تومنه 

ولی در مقایسه با قیمتش کارایشش برای من که عالی بود کلافه شده بودم انگار این بچه یکی دیگه شده بود از بس جوش میزد و پوستش داغون شده بود 

اگر پوستتون روشنه پمادی که ۵ درصدو رنگ جلد سفیده رو بخرید اگر پوستون تیره هست ۱۰ درصد با جلد  ابی 

یه پماد ۱۳۰ تومنه  ولی در مقایسه با قیمتش کارایشش برای من که عالی بود کلافه شده بودم انگار این ...

من گندمی هستم پوستم بشدت خشک بنظرت کدوم بخرم 

بعد چند وقت جواب میده

بله از داروخونه خریدم‌منم  یک  بار شبها قبل خواب به من گفتن

خیلی ممنونم امیدوارم جواب بده