sarinaa82 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 1797 عنوان کیست مویی 382 بازدید | 10 پست کیست مویی تو کشاله ران هم داریم؟یه جوش خیلی مشکوک دردناک تو کشاله رانم دارمقبلا جوش دردناک داشتما اما این سرش سیاهه و دورش هم قرمزهمیترسم کیست باشهچطور بفهمم؟ 1403/01/21 | 04:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحون۱۵ عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 83 اگه پر مو باشی و دردناک باشه احتمالش هست باید بری دکتر دختر خاله منم داشت بالای باسنش بود عملش کردن ولی یه زخم باز داشت گفتن باید خود به خود جوش بخوره نباید بخیه شه میگن:عشقی که به گریه رسیده باشه هیچوقت دروغ نبوده....من برات خیلی گریه کردم،خیلی:)
sarinaa82 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 1797 کیست مویی چی هست؟؟ خطر ناکه؟ وقتی مو برعکس رشد کنهو وارد لایه زیری پوست میشه و همونجا رشد میکنه و ممکنه عفونت کنه و اگر بزرگ شه باید عمل شهاگر زیاد نمیترسین و دل نازک نیستین سرچ کنین کیست مویی پایین کمر عکساشو میاره
sarinaa82 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 1797 اگه پر مو باشی و دردناک باشه احتمالش هست باید بری دکتر دختر خاله منم داشت بالای باسنش بود عمل ... من بالای باسنمو عمل کردم ۵ سال پیش و واسه من عمل بسته بودخودم خواستمچون عمل باز نیاز به شستشو دارهبخاطر همینه میترسم تو کشاله رونمم خودش باشه
ریحون۱۵ عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 83 من بالای باسنمو عمل کردم ۵ سال پیش و واسه من عمل بسته بود خودم خواستم چون عمل باز نیاز به شستشو دا ... پس اگه اینطوریه فکر نکنم چیز خاصی باشه چون معمولا بیشتر از ۱ بار اتفاق نمی افته باز هم یه دکتر برو ایشالا که چیز خاصی نیست میگن:عشقی که به گریه رسیده باشه هیچوقت دروغ نبوده....من برات خیلی گریه کردم،خیلی:)
شیطونی عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 3418 نه کیست مویی نیست بزار سرش نازک بشه همون قسمت سیاه رنگ بعد با سوزن آمپولی سوراغش کن و فشارش بده تا خون و چرکش بیاد بیرون .بعد خودش سرش زخم میشه و تمام. ولی دردناکه .حتما باید تخلیه بشه خدایااااااا شکرت ❤️
sarinaa82 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 1797 نه کیست مویی نیست بزار سرش نازک بشه همون قسمت سیاه رنگ بعد با سوزن آمپولی سوراغش کن و فشارش بده تا خ ... آهاا مرسی عزیزمممتحمل میکنم عیب نداره
zahrabano1 عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 8918 آهاا مرسی عزیزممم تحمل میکنم عیب نداره فکر کنم ازین جوش بزرگا که خیلی درد داره باشهولی اونا وحشتناکن تا چند روز درد میکنن بعد که خودش سر باز کرد راحت میشیی راحت هاااااگه جوش باشه من قبلا شنیده بودم کیسه اب گرم خوبه باعث میشه جوشه زودتر برسه سر باز کنه خودش
sarinaa82 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 1797 فکر کنم ازین جوش بزرگا که خیلی درد داره باشه ولی اونا وحشتناکن تا چند روز درد میکنن بعد که خودش سر ... آره از همیناسآخه قبلا هم داشتم از این بزرگتر و دردناک تراما این که تیره س منو میترسونهایشالا چیزی نباشه
zahrabano1 عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 8918 آره از همیناس آخه قبلا هم داشتم از این بزرگتر و دردناک تر اما این که تیره س منو میترسونه ایشالا چ ... شما رو نمیدونم چجوریهولی من وقتی داره میرسه خون و چرک قاطی میشه تیره هست البته من دوران نوجوونی بودش اون جوشا در حد ۲ ۳ بار الان دیه نیست