یه سوال من اقدام کردم واس بارداری سه ماه هر ماه یه شکلی پریود میشم این بار صب گلاب بروت قهوهای بود ...
وای منم دقیقا همین جوری شدم این ماه
ینی هر ماه به یه طریقی من امیدوارم میشم و آخرشم...
این ماه کاملا شبیه رانه گزینی بود که بعد دو روز پریود شدم
بنظرت چرا توی اقدام اینچنین میشه من دکتر رفتم چنن ماه قبل گفت مشکلی نیست بنظرت بازم باید برم ؟؟
عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وای منم دقیقا همین جوری شدم این ماه ینی هر ماه به یه طریقی من امیدوارم میشم و آخرشم... این م ...
منم سه ماه پیش رفتم گفت کاملا مهیا هستین برا بارداری شوهرم هم مشکلی نداشت ولی هی یه چیزی میشه این پریودی امشب هم دکتر عمومی بد جور اب سرد ریخت روسرم از بس گریه کردم شوهرم رفت بیرون چون نمیتونه ببینه گریه میکنم