2821
2789
عنوان

حس‌ششمی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 370 پست
دوستش‌داره‌وشما‌ را‌ هم‌ بیشتر‌ دوست‌ داره‌.چون‌ مادر‌ بچشی‌.موفق‌ باشی‌.

اگ ممکنه سوال منم. جواب بدین چن بار پرسیدم

اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوستش‌داره‌وشما‌ را‌ هم‌ بیشتر‌ دوست‌ داره‌.چون‌ مادر‌ بچشی‌.موفق‌ باشی‌.

عزیزم این بار دومه میپرسم خواهش میکنم جوابمو بده ، هر کدوم که تونستی 

درمورد ازدواجم چی فکر می‌کنی ؟ چه زمانی ؟ عاشق میشم یا سنتیه؟

مهدی شهرکی بهم حس داره؟اینده ای باهاش دارم ؟

به نظرت موفقیت دارم در زمینه کاری ؟ آینده خوبی دارم؟ 

لطفا هر چیزی درمورد آیندم حس می‌کنی بگو 

@mahhsoon     عزیزم یکم درمورد ایندم بگو سال ازدواجم، شغلم، وضع مالیم، اتفاقایی ک تو زند ...

سلام‌.درمورد‌ ازدواجت‌ ۳۷۹روز‌ دیگر‌ازدواج‌ خواهی‌ کرد‌.شغل‌‌خوبی‌ نخواهی‌ داشت‌.اما‌ همسرایندت‌ اوضاع‌ مالی‌ خوبه‌ داره‌ که‌ ازش‌ بهره‌ مند‌ میشی‌.صاحب‌ یک‌ دختر‌‌میشوی‌.

سلام‌.درمورد‌ ازدواجت‌ ۳۷۹روز‌ دیگر‌ازدواج‌ خواهی‌ کرد‌.شغل‌‌خوبی‌ نخواهی‌ داشت‌.اما‌ همسرایندت‌ اوض ...

میشه بگی امسال چه رشته ای قبول میشم و یک پسری هست بهش علاقه دارم فرصتی برای اشناییمون پیش میاد؟اینده ی مالیم رو هم میگی چجوریه

بیدار شو ...
عزیزم این بار دومه میپرسم خواهش میکنم جوابمو بده ، هر کدوم که تونستی  درمورد ازدواجم چی فکر می ...

سلام‌ مهدی‌ شهرکی‌ دوستت‌ داره‌ ودرفکر‌ ازدواجه‌ باتوست‌ اما‌ از‌طرف‌ یکی‌ از‌ افراد‌ خانواده‌ شما‌ بهم‌ خواهد‌ خورد‌.وازدواجت‌ متاسفانه‌ به‌ تعویق‌ میفته‌‌

سلام‌ مهدی‌ شهرکی‌ دوستت‌ داره‌ ودرفکر‌ ازدواجه‌ باتوست‌ اما‌ از‌طرف‌ یکی‌ از‌ افراد‌ خانواده‌ شما‌ ...

منم بگو لطفا

میخوام یه کاری انجام بدم که خیلی ریسکه ... ممکنه نتیجه خوب بگیرم و ممکنه شانسمو برای همیشه از دست بدم ..

بنظرت همین امسال انجامش بدم؟ یا ریسک نکنم و بزارم سال بعد ؟ از طرفی نیاز دارم که امسال انجام بشه ...

سلام‌ مهدی‌ شهرکی‌ دوستت‌ داره‌ ودرفکر‌ ازدواجه‌ باتوست‌ اما‌ از‌طرف‌ یکی‌ از‌ افراد‌ خانواده‌ شما‌ ...

کی بهم پیام میده؟؟؟؟حسش بهم چیه؟؟؟؟

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.

سلام شبتون بخیر 

ببخشید میشه منم جواب بدیذ 

اونی که دوسش دارم بهم برمیگرده و پیام میده؟کی!

عزیزم چند بار نوشتم ولی جواب ندیدی . میشه لطفا بگی من امسال چه رشته ای قبول میشم؟ ممنون میشم جواب ب ...

سلام‌ شما‌ رشته‌ مورد‌ نظرت‌ قبول‌ خواهی‌ شد‌.و‌زندگی‌ موفقی‌ دراینده‌ داره‌.

سلام‌.درمورد‌ ازدواجت‌ ۳۷۹روز‌ دیگر‌ازدواج‌ خواهی‌ کرد‌.شغل‌‌خوبی‌ نخواهی‌ داشت‌.اما‌ همسرایندت‌ اوض ...

قضیه ی مربوط به آبروی زهرا که یکی بهش تهمت زده بود حل شد؟شوهرش بیخیال شده؟چون الان خیلی باهم خوب هستن. موضوع براشون حل شده؟

2824
2823
2791
2779
2792