2821
2789
عنوان

حس‌ششمی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 370 پست
سلام‌ شما‌ رشته‌ مورد‌ نظرت‌ قبول‌ خواهی‌ شد‌.و‌زندگی‌ موفقی‌ دراینده‌ داره‌.

خیلیییی ممنونم .میشه این رو هم بگی یک پسری هست بهش علاقه دارم فرصت اشنایی باهاش برام پیش میاد؟

بیدار شو ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم بگو لطفا  میخوام یه کاری انجام بدم که خیلی ریسکه ... ممکنه نتیجه خوب بگیرم و ممکنه شانسم ...

سلام‌ امسال‌ این‌ ریسکو‌ نکن‌.موفق‌ نمیشی‌.سال‌ اینده‌ شرایط‌ بهتره‌ واسه‌ این‌ ریسک

خیلیییی ممنونم .میشه این رو هم بگی یک پسری هست بهش علاقه دارم فرصت اشنایی باهاش برام پیش میاد؟

شما‌ به‌ ایشون‌ علاقه‌ مندی‌ .ولی‌اون‌ اقا‌ ازعلاقه‌ شما‌ بیخبره‌.اگر‌ متوجه‌ عشق‌ شما‌بشه.بله‌ استقبال‌ خواهد‌ کرد‌.

شما‌ به‌ ایشون‌ علاقه‌ مندی‌ .ولی‌اون‌ اقا‌ ازعلاقه‌ شما‌ بیخبره‌.اگر‌ متوجه‌ عشق‌ شما‌بشه.بله‌ استق ...

عزیزم لطفا ج منم بده

پای حرفش هست؟حسش بمن چجوریه؟خودش چی خوبه؟

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
سلام‌ امسال‌ این‌ ریسکو‌ نکن‌.موفق‌ نمیشی‌.سال‌ اینده‌ شرایط‌ بهتره‌ واسه‌ این‌ ریسک

میشه منم جواب بدین لطفا؟؟

کنکورمو چطور میدم پزشکی میارم؟ یا دندون یا دارو یا فیزیو 

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

سلام درمورد کنکورمه ...

گفتی امسال قبول میشم برا همین گفتم شاید امسال بشه ..‌

و چون ریسک بود دوباره از جنبه ریسک بودنش پرسیدم ..‌🥲

کدومش رو درنظر بگیرم خواهری

سلام شبتون بخیر  ببخشید میشه منم جواب بدیذ  اونی که دوسش دارم بهم برمیگرده و پیام میده؟ک ...

خیر‌.اب‌ رفته‌ دیگر‌ به‌ جوی‌ بازنمیگردد‌.فراموشش‌ کن‌.

کمتر‌ ازیک‌ ماه‌‌دیگه‌ بهت‌ پیام‌ میده‌.درمورد‌ حسش‌ قبلا‌ گفتم‌ بهت‌.قصدش‌ نسبت‌ به‌شما‌ ازدواجه‌

سلام لطفا به من هم پاسخ میدید در خواست دوستی دادم

خصوصی بگم اسمش.

یا همین جا بگید

شخصی که در ذهنم هست بهم پیام / زنگ میزنه؟ مجدد باهم ارتباط میگیریم؟

سلام درمورد کنکورمه ... گفتی امسال قبول میشم برا همین گفتم شاید امسال بشه ..‌ و چون ریسک بود دوبار ...

عزیزم‌ کنکور‌ قبول‌‌میشی‌ منظورم‌ اگر‌ کار‌ بی‌هدف‌ بود‌ امسال‌ انجام‌ نده‌ که‌ فایده‌ای‌ نداره

2790
2823
2791
2779
2792