mahhsoon مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 عنوان حسششمی | مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 370 پست هستمبیایید.ولی درخواستتون کلینباشی.خواستتونو جواب میدم.زیاد عجله نکنید.به خیلی ها جواب دادم اکثرشون درست بوده.صبح تاظهر خیلی کم جوابمیدم. 1403/01/21 | 03:37 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_miraa_ عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 1483 سلام شما رشته مورد نظرت قبول خواهی شد.وزندگی موفقی دراینده داره. خیلیییی ممنونم .میشه این رو هم بگی یک پسری هست بهش علاقه دارم فرصت اشنایی باهاش برام پیش میاد؟ بیدار شو ...
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 منم بگو لطفا میخوام یه کاری انجام بدم که خیلی ریسکه ... ممکنه نتیجه خوب بگیرم و ممکنه شانسم ... سلام امسال این ریسکو نکن.موفق نمیشی.سال اینده شرایط بهتره واسه این ریسک
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 خیلیییی ممنونم .میشه این رو هم بگی یک پسری هست بهش علاقه دارم فرصت اشنایی باهاش برام پیش میاد؟ شما به ایشون علاقه مندی .ولیاون اقا ازعلاقه شما بیخبره.اگر متوجه عشق شمابشه.بله استقبال خواهد کرد.
_miraa_ عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 1483 شما به ایشون علاقه مندی .ولیاون اقا ازعلاقه شما بیخبره.اگر متوجه عشق شمابشه.بله استق ... اسی خیلی ممنون که جواب دادی بیدار شو ...
niloofareabiii عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 8504 شما به ایشون علاقه مندی .ولیاون اقا ازعلاقه شما بیخبره.اگر متوجه عشق شمابشه.بله استق ... عزیزم لطفا ج منم بدهپای حرفش هست؟حسش بمن چجوریه؟خودش چی خوبه؟ پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 کی بهم پیام میده؟؟؟؟حسش بهم چیه؟؟؟؟ کمتر ازیک ماهدیگه بهت پیام میده.درمورد حسش قبلا گفتم بهت.قصدش نسبت بهشما ازدواجه
یاراخانوم۲۰۰۵ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4216 سلام امسال این ریسکو نکن.موفق نمیشی.سال اینده شرایط بهتره واسه این ریسک میشه منم جواب بدین لطفا؟؟کنکورمو چطور میدم پزشکی میارم؟ یا دندون یا دارو یا فیزیو ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
نانازخانومم عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 4833 سلام امسال این ریسکو نکن.موفق نمیشی.سال اینده شرایط بهتره واسه این ریسک سلام درمورد کنکورمه ...گفتی امسال قبول میشم برا همین گفتم شاید امسال بشه ..و چون ریسک بود دوباره از جنبه ریسک بودنش پرسیدم ..🥲کدومش رو درنظر بگیرم خواهری
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 سلام شبتون بخیر ببخشید میشه منم جواب بدیذ اونی که دوسش دارم بهم برمیگرده و پیام میده؟ک ... خیر.اب رفته دیگر به جوی بازنمیگردد.فراموشش کن.
خوشگلم_m عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3018 شما به ایشون علاقه مندی .ولیاون اقا ازعلاقه شما بیخبره.اگر متوجه عشق شمابشه.بله استق ... @mahhsoon لطفاا درخواست دوستیم قبول کن
جنگل_بارانی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7598 کمتر ازیک ماهدیگه بهت پیام میده.درمورد حسش قبلا گفتم بهت.قصدش نسبت بهشما ازدواجه سلام لطفا به من هم پاسخ میدید در خواست دوستی دادمخصوصی بگم اسمش.یا همین جا بگیدشخصی که در ذهنم هست بهم پیام / زنگ میزنه؟ مجدد باهم ارتباط میگیریم؟
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 سلام درمورد کنکورمه ... گفتی امسال قبول میشم برا همین گفتم شاید امسال بشه .. و چون ریسک بود دوبار ... عزیزم کنکور قبولمیشی منظورم اگر کار بیهدف بود امسال انجام نده که فایدهای نداره
جنگل_بارانی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7598 سلام لطفا به من هم پاسخ میدید در خواست دوستی دادم خصوصی بگم اسمش. یا همین جا بگید شخصی که در ذ ... در کل حرفهای من رو باور میکنه؟کیس عشقی نیستندحامی کاری هستندو ارتباط کاری هست