2821
2789
عنوان

حس‌ششمی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 370 پست
سلام عزیزم خوبی ببخشید میشه بگین که ثمین با محمدرضا ازدواج می‌کنه یا نه؟ محمدرضا بهش علاقه داره؟ ...

سلام‌‌.ثمین‌‌ با‌ اون‌اقا‌ ازدواج‌.نمیکنه‌ چون‌ اون‌ اقا‌‌اصلا‌ بفکر‌ زندگی‌ نیست‌.وبادی‌ به‌ هرجهت‌ میباشد‌.دوری‌ ثمین‌‌از‌ این‌ شخص‌ لازم‌میباشد‌.وثمین‌خانم‌ خیر‌ قبول‌ نمیشود‌.موفق‌ باشی‌.

سلام عزیزم..متولد چه ماهی هستم؟ راهیو ک انتخاب کردم موفق میشم توش؟ به کسی ک دوسش دارم میرسم؟اونم م ...

سلام‌.راهی‌ که‌ درپیش‌ گرفته‌ ای‌ اصلا‌ عاقبت‌ خوشی  نخواهد‌ نداشت‌.ادمی‌ هستی‌ که‌ اعتمادبه‌ نفس‌ ضعیفی‌ داری‌ و‌ زود‌گول‌ خواهی‌ خورد‌.به‌ کسی‌‌که‌ دوستش‌ داری‌ نمیرسی‌‌.چون‌ اون‌ اصلا‌ نمیخواد‌ به‌ تو‌ برسه‌.تورا‌ برای‌ سرگرمی‌وعرض‌ معذرت‌ دستمالی‌ کردن‌ میخواد‌.موفق‌ باشی‌.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام‌‌.ثمین‌‌ با‌ اون‌اقا‌ ازدواج‌.نمیکنه‌ چون‌ اون‌ اقا‌‌اصلا‌ بفکر‌ زندگی‌ نیست‌.وبادی‌ به‌ هرجهت‌ ...

مرسی عزیزم

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

سلام‌‌.ثمین‌‌ با‌ اون‌اقا‌ ازدواج‌.نمیکنه‌ چون‌ اون‌ اقا‌‌اصلا‌ بفکر‌ زندگی‌ نیست‌.وبادی‌ به‌ هرجهت‌ ...

تقریباً من کِی ازدواج میکنم؟ طرف مقابلم تقریباً چطور آدمی هست 

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

برمیگرده پیامم میده؟حسش بهم چیه؟ملاقات داریم؟بهم میرسیم؟اخه کاتیم 

سلام‌.درکل‌ قید‌ این‌ شخص‌ را‌ از‌ زندگیت‌ بزن‌.چون‌ اگر‌ ازنهان‌ توباخبر‌ شود‌ به‌ همه‌ جا‌ ‌ جار‌ خواهد‌ زد‌.حس‌ ایشون‌ به‌ شما‌ ۲۰درصده‌ اونم‌اگر‌ بفهمه‌ مشگلی‌ داری‌ اصلا‌ نزدیکت‌ نمیاد‌‌.فعلا‌ برای‌ سرگرمی‌ وتهیج‌ میاد‌ سمتت‌.موفق‌ باشی‌.

سلام‌.راهی‌ که‌ درپیش‌ گرفته‌ ای‌ اصلا‌ عاقبت‌ خوشی  نخواهد‌ نداشت‌.ادمی‌ هستی‌ که‌ اعتمادبه‌ ن ...

نگفتی متولد چ ماهیم؟

من قندو از زندگیم حذف کردم چرا فک کردی تو عنو نمیتونم حذف کنم؟
2790
2823
2791
2779
2792