2821
2789
عنوان

حس‌ششمی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 370 پست

میگرن دارم؟؟؟ 

کنکور امسال چی قبول میشم؟

کاربر دلاراااامم هستم..کاربریم تعلیق شد.. روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤          
سلام‌.درکل‌ قید‌ این‌ شخص‌ را‌ از‌ زندگیت‌ بزن‌.چون‌ اگر‌ ازنهان‌ توباخبر‌ شود‌ به‌ همه‌ جا‌ ‌ ...

سلام کار من جور میشه؟ بچه بعدیم چیه؟ ماشینمون کی درمیاد؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام‌.خیر‌بار‌‌ دار‌ نیستید‌.

من ب حاجتم میرسم؟

دیگ صبرم تموم شده

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

سلام 

من اگه این چند روز تلاشمو بکنم فرهنگیان قبول میشم؟

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

عزیزم دقیقا متوجه نشدم میپرسم هرکدوم که در غالب جواب دادند بود بگو 

درمورد ازدواجم چی فکر می‌کنی ؟ چه زمانی ؟ عاشق میشم یا سنتیه؟

مهدی شهرکی بهم حس داره؟اینده ای باهاش دارم ؟

به نظرت موفقیت دارم در زمینه کاری ؟ آینده خوبی دارم؟ 

لطفا هر چیزی درمورد آیندم حس می‌کنی بگو 

@mahhsoon  

2790
2823
2791
2779
2792