2821
2789
عنوان

حس‌ششمی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 370 پست
اونی ک مدنظرمه کی بهم پیام میده و برمیگرده آشتی؟

سلام‌.به‌ نظرم‌ فرد‌ مورد‌ نظر‌ همسرتون‌ باشه‌.ایشون‌‌دوست‌ داره‌ باشما‌‌اشتی‌ کنه‌ اما‌ مادرش‌ نمیگذاره‌.ولی‌ نگران‌ نباش‌ به‌ زودی‌ برمیگرده‌ چون‌ دوستت‌ داره‌.دعای‌ محبت‌ براش‌ بگیر‌ تا‌ عشقش‌ نسبت‌ بهت‌ بیشتر‌ بشه‌.تا‌ میتونی‌ از‌‌خانواده‌ همسرت‌ فاصله‌ بگییر‌.چون‌ خیلی‌ حسودن‌.موفق‌ باشی

سلام‌.به‌ نظرم‌ فرد‌ مورد‌ نظر‌ همسرتون‌ باشه‌.ایشون‌‌دوست‌ داره‌ باشما‌‌اشتی‌ کنه‌ اما‌ مادرش‌ نمیگ ...

میشه بگی من امسال باردار میشم بچه دوم میارم؟ شوهرم راضی میشه واسه بچه دوم؟

باغمون چه ماهی فروش میره؟ 

ممنون

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم میشه راجب برادرم بگید که چی میشه کمی مشکلات ذهنی داره خیلی دعا کردم الان ۱۲ ساله ولی حاجت نگرفتم چرا داداشم خدا شفا نمیده خیلی اذیتم بابت این قضیه فقط یه دونه داداش دارم  حسرت خیلی چیزا مونده رو دلم

میشه بگی من امسال باردار میشم بچه دوم میارم؟ شوهرم راضی میشه واسه بچه دوم؟ باغمون چه ماهی فروش میره ...

سلام‌ خیر‌ همسرتون‌فعلاراضی‌ به‌ باردارشدن‌ شما‌ نمی باشد..باغتون‌شهریورماه‌ فروش‌ میره‌.اما‌باقیمت‌ کمتر‌.موفق‌ باشی‌.

سلام عزیزم میشه بگی امسال آخرش رشته خوبی قبول میشم یانه؟و اینکه به یک پسری علاقه مندم فرصتی برای اشنایی مون پیش میاد؟ممکنه راجب اینده مالیم هم بگی

بیدار شو ...

سلام عزیزم خوبی

ببخشید میشه بگین که ثمین با محمدرضا ازدواج می‌کنه یا نه؟

محمدرضا بهش علاقه داره؟

و ثمین امسال قبول میشه؟

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

برای خودمم میشه درمورد بخت و ازدواجمم بگید که چطور هست و اینا

و اینکه گفتید از پنجشنبه تلاش کنم قبول میشم اما من خیلی سردرگمم و سمت درس نمیرم چیکار کنم؟

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

2790
2823
2791
2779
2792