هر فردی دارای خصوصیات خوب و بد است و کسی که با تو زندگی میکند از این قاعده مستثنی نیست. تو باید با رفتار های خوبت بفهمانی که باید چگون زندگی کرد. خودت نیز بدون عیب نیستی که دنبال کسی میگردی که عیب و نقصی نداشته باشد و فراموش نکن گل بی خار خداست
من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹
برخی سوتفاهم ها بین شما و کسی که دوستش دارید مشکلی به وجود میاورد. اجازه ندهید تصمیمتان تحت تاثیر این مشکل قرار بگیرد. جسارت پذیرفتن مسئولیت ها را داشته باشید شما ایده های خوبیدارید اما عملیشان نمیکنید.
من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹
فردی احساساتی و حساس هستی. به همین خاطر است که زود از رفتار های دیگران رنج میبری و دلت میگیرد. خودت را با کسی مقایسه نکن و با همین شرایط سازگار باش به زودی به یک عشق واقعی دست پیدا میکنی
خود را بیش از این دگیر دیگران نکن. موقعیتی پیش امده است که شما را به چالش میکشد اگر میخواهی با موفقیت به پایان برسد اعتماد به نفست را از دست نده و حرف های دیگران را قبول نکن