2777
2789
من  عدد ۸  لطفا

هر فردی دارای خصوصیات خوب و بد است و کسی که با تو زندگی میکند از این قاعده مستثنی نیست. تو باید با رفتار های خوبت بفهمانی که باید چگون زندگی کرد. خودت نیز بدون عیب نیستی که دنبال کسی میگردی که عیب و نقصی نداشته باشد و فراموش نکن گل بی خار خداست

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا من ۶۱

برخی سوتفاهم ها بین شما و کسی که دوستش دارید مشکلی به وجود میاورد. اجازه ندهید تصمیمتان تحت تاثیر این مشکل قرار بگیرد. جسارت پذیرفتن مسئولیت ها را داشته باشید شما ایده های خوبیدارید اما عملیشان نمیکنید.

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

منم میشه بگین عدد ۱۹

اگر فکر میکنی نیتت درست است انجام بده و به نظرات دیگران اهمیت نده. نا امید نباش اتفاق های خوبی در پیش داری که باعث می شود از ته دلت بخندی

میشه به منم بگی عدد ۹

زمان کامروایی فرا رسیده به زودی خبری خوشحال کننده میشنوی. دیگران را در خوشحالیت سهیم کن صدقه بده تا در امان باشی .

۲۳

دلتنگیهایتان برطرف خواهد شد. به زودی اتفاقی خوشحال کننده میشنوی . نا امید نباش. برای چیزهای کوچک عصبانی نشو

زمان کامروایی فرا رسیده به زودی خبری خوشحال کننده میشنوی. دیگران را در خوشحالیت سهیم کن صدقه بده تا ...

خدا خیرت بده

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
۱۹

مشکلات و ناکامی هایی داشته ایی نقاط ضعفت را بشناس و انها را برطرف کن

رازت را با کسی در میان نگذار به زودی شخصی وارد زندگیت میشود

۵۶ برا منم میزنی؟

فردی احساساتی و حساس هستی. به همین خاطر است که زود از رفتار های دیگران رنج میبری و دلت میگیرد. خودت را با کسی مقایسه نکن و با همین شرایط سازگار باش به زودی به یک عشق واقعی دست پیدا میکنی

18

خود را بیش از این دگیر دیگران نکن. موقعیتی پیش امده است که شما را به چالش میکشد اگر میخواهی با موفقیت به پایان برسد اعتماد به نفست را از دست نده و حرف های دیگران را قبول نکن