2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم لطفاعدد۷۰

دلتنگی هایتان برطرف خواهد شد . وعده دیدار نزدیک است. این روزها بهتر است اولویت را خودتا و خانواده تان قرار بدهید تا گره ها باز شوند. گاهی لازم است خود را با ارزش ها و باور ها ی دیگران تطبیق دهی لجبازی نکن زیرا عاقبت خوبی ندارد

🌱....Make the impossible,possible

نیتی داری که برای براورده شدن ان دست به دعا برداشته ای انشالله به ان می رسی. لازم است درمورد خواسته ...

میشه به منم بگی عدد ۹

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
۶۱منم میخوام 

انسان صبوری هستی موضوعی احساسی یا خانوادگی برایت پیش آمده است که دچار تردید شده ای به زودی اتفاق خوبی برایت خواهد افتاد. و اگر مجرد هستی عشقی در پیش داری و به جشنی می روی

منم میگی ۲۱

نیتی کرده ای که ارزشمند است و اگر میخواهی به ان برسی باید از هیچ تلاشی کوتاهی نکنی . توصیه می شود با افراد با تجربه مشورت کنی حواست باشد برای رسیدن به این خواسته ات چه چیزی را فدا میکنی

نیتی کرده ای که ارزشمند است و اگر میخواهی به ان برسی باید از هیچ تلاشی کوتاهی نکنی . توصیه می شود با ...

ممنون گلم

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
من من تورو خدا  عدد ۲۸😍😍

اگر فکر میکنی نیتت درست است انجام بده و به نظر دیگران اهمیت نده. از تعریف دیگران سر شوق نیا و از انتقادشان ناراحت نشو. به زندگی امیدوار باش و در کارهایت اعتدال را رعایت کن تا بهار سال اینده به نیتت خواهی رسید

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز