راه درستی را انتخاب نکرده ای اما مایوس نباش و راه دیگری را در پیش بگیر. دلسردی و ناامیدی را کنار بزار تا به نیتت برسی. دیگران تو را درک میکنند اما نمیتوانند برایت کاری انجام دهند صبور باش
من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روزهای خوبی در پیش داری یادت باشد اگر خداوند بخواهد میتواند تو را به عرش برساند به دوستان قدیمی ات یک سر بزن شاید گره از کارت به وسیله انها باز شود افکارت را از چیزهای منفی دور کن
من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹
نیتی داری که برای براورده شدن ان دست به دعا برداشته ای انشالله به ان می رسی. لازم است درمورد خواسته هایت تجدید نظر کنی. برای رسیدن به واسته ات همه راه های ممکن را انتخاب کن