2777
2789
من میگرن عصبی و افسردگی و ضعف عصاب گرفتم دکتر رهاکین داد بعد عوارضشو از یکی پرسیدم گف چاق میکنه و ری ...

کاش ادامه میدادی شوهر منم اوایل از پادرداورد ولی بعد ها بهتر شد خیلی خیلی بهتر شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش ادامه میدادی شوهر منم اوایل از پادرداورد ولی بعد ها بهتر شد خیلی خیلی بهتر شد 

همینجوری بدنم داغونه برا کم خونیم و هزار تا درده دیگم موهام میریزه اینم میخوردم فک کنم الا کچل بودم 😂تحمل می‌کنم درده میگرنو و سعی می‌کنم عصبی نشم ولی از عوارض اینجور داروها میترسم 

همینجوری بدنم داغونه برا کم خونیم و هزار تا درده دیگم موهام میریزه اینم میخوردم فک کنم الا کچل بودم ...

خیلی بذه واقعا ریزش مو شدید میاره من دسته ای موهام میریزه

همینجوری بدنم داغونه برا کم خونیم و هزار تا درده دیگم موهام میریزه اینم میخوردم فک کنم الا کچل بودم ...

اهان حواسم نبود منم شنیدم بر میگرن هم آین دارو تجویز میشه فکر کردم شمام بر افسردگی و اینا میخواید گفتم کاش ادامه می‌دادید