2777
2789

دوس دارم حداقل یه انگشتر طلا دستم میبود 

پولم نمیرسه به خرید طلا و اینا 🙁 

دعا کنید درسم تموم شد یه کار خوب واسم پیدا شه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

فک میکنی من پولم رسید؟

کم کم پولامو جمع کردم چندماه که شد رفتم یه پلاک کارکرده گرفتم ( یه گرم و نیم بود ) بعدش بازم اومدم یاواش یاواش پولامو جمع کردمو هیچی نخریدم که تونستم بلاخره یه زنجیر کارکرده هم بگیرم

الان فقط همینو دارم

ولی میخوام یه انگشترم بگیرم و دارم پولامو جمع میکنم بازم

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

الان که خیلی طلا گرون شده دو روز پیش سه میلیون و شیشصد تومن بود  ای بابا به نظرم ادمایی که مثه من و شما عاشق طلان باید خیلی تلاش کنن تا بهش برسن 

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه 
2804
الان که خیلی طلا گرون شده دو روز پیش سه میلیون و شیشصد تومن بود    ای بابا به نظرم ادمایی ...

اابته منکه نهایت تلاشم واس چیزی که میخوام قهر کردنه😀

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه