2777
2789

مشکل من از ۱۳ ۱۴ سالگی شروع شده از ۱۴ سالگی من بیماری اعصاب گرفتم  تا الان که ۲۵ سالمه دارم دارو می‌خورم خوب بشو نیست ط دارم باهاش می‌سازم الان انقدر حالم بده که فقط فکر می‌کنم خودکشی حالمو خوب کنه من میگم کاش آدم یه بیماری صعب العلاج داشته باشه بهتر از بیماری اعصابه من متاهلم زندگی برام شده جهنم تو رو قرآن بگید من چیکار کنم ارم دیوونه می‌شم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکنه عزیزم حیف تو نیست بخدا همه تو زندگیامون مشکلات داریم مخصوصا تو این دوره توکلت بخدا باشه گلم خدا راه گشاست یه دفتر بزار هر روز برا خدا نامه بنویس و بلند بخونش خیلی حالت خوب میکنه برای ارامشت ایه الکرسی خوندم

سلام گلم

میفهمم توی شرایط سختی هستی و ازدسترست خارجه

میشه بپرسم داروهاتو پزشک برات نوشته؟ 

بنظر من یه روانشناس برو که بهت راه حل بده عملی بده واگه قرص لازم بود قرص هارو استفاده  کن خوب میشی انشالله

مطمئنم میشه که حالت خوب بشه چون تواناییشو داری

و خدارو هم فراموش نکن 

بنظر من ورزش و یوگا رو هم تو برنامه ات بزار تاثیر مثبتی داره 

راستی قرآن هم معجزه داره مثلا من خودم ایت الکرسی رو هروقت میخونم آروم میشم اون لحظه 

سوره حمد هم میگن خیلی خوبه

اگه نیاز داشتی باکسی حرف بزنی من هستم گلم خوشحال میشم بهت کمک کنم 

سلام عزیزم آروم باش خب بگو مشکل اعصابت دقیقا چیه چی تو رو اذیت میکنه

سلام عزیزم بخدا نماز و روزه اینا هم هستم همش نذر میکنم تسبیح همش دستمه فکر میکنم خدا دیگه صدامو نمیشنوه بخدا خسته شدم خانواده و شوهرم خوبن فقط دارن به پای من میسوزن جوری هست که به شوهرم میگم برو زن بگیر در ضمن من دوساله عروسی کردم از وقتی که عروسی کردم بدتر شدم انواع دکترا هم رفتم و دعا نویس جوری که چندتا دکتر رفتم جواب کرد همش ناامیدم حوصله ندارم بلایی اعصاب سرم آورده که زده به اعضای بدنم قلبم روده دندونم و.....

خدا نکنه عزیزم حیف تو نیست بخدا همه تو زندگیامون مشکلات داریم مخصوصا تو این دوره توکلت بخدا باشه گلم ...

قربونت عزیزم هرچی بگی انجام دادم امسال عید از خونه نرفتم بیرون از همه بدم میاد همش با شوهرم میجنگم

قربونت عزیزم هرچی بگی انجام دادم امسال عید از خونه نرفتم بیرون از همه بدم میاد همش با شوهرم میجنگم

عزیزم میدونم شرایطت سخته تا میتونی ذکر استغفار بگو خدا به دل مهربونت ارامش بده

سلام گلم میفهمم توی شرایط سختی هستی و ازدسترست خارجه میشه بپرسم داروهاتو پزشک برات نوشته؟  ب ...

و والا انقدر رفتم دکتر اومدم که دیگه داروها رو هیچ اثری نمی‌کنه کلاً دارو رو گذاشتم کنار بستری شدم روانشناس رفتم روانپزشک رفتم خدا شاهده تهران اصفهان همدان ولی هیچکدام اثر نکرده