2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسواس گرفتم دست خودم نیست

من خودم این روزارو گذروندم همش هرروز منتظر بودم پسرم حرف بزنه یه مدت بیخیال شدم دیدم هر روز کلمات جدید میگه بدون این که مجبورش کنم کلماتی که میگم تکرار کنه

در حسرت دیدار حرم امام حسین  
من خودم این روزارو گذروندم همش هرروز منتظر بودم پسرم حرف بزنه یه مدت بیخیال شدم دیدم هر روز کلمات جد ...

منم سعی میکنم بی خیال باشم ولی نمیشه افکار منفی نمیذاره

مطمعن باش بچت سالمه فقط تو داری خودتو اذیت میکنی زیاد به حرف بهداشت اهمیت نده

پناه برخدا 

دیگه از غصه هلاک شدم خدا خودش کمکم کنه زودتری بچم پیشرفت کنه منم از نگرانی دربیام

مطمعن باش بچت سالمه فقط تو داری خودتو اذیت میکنی زیاد به حرف بهداشت اهمیت نده

بچه من الان در رو باز بذارم بگم ببند سریع انجام میده یا روشن خاموش کردن لامپ ولی نمیدونم چ جوری یادش بدم ک مثلا گوشی یا توپ رو برام بیاره

بچه من الان در رو باز بذارم بگم ببند سریع انجام میده یا روشن خاموش کردن لامپ ولی نمیدونم چ جوری یادش ...

همینا کافیه دیگه میخواستی برات چی کار کنه 

در حسرت دیدار حرم امام حسین  
اعضای بدنشون بهش یاد بده

سلام عزیزم پسر من الان دوسال و سه ماهه هست 

تقریبا از اول پانزده ماهگی دستورپذیری و اشاره اکی شد 

پسر من الآنم در حد چند ماه عقب هست مثلا دو سالگی باید دو کلمه ای می‌گفت ک نمی‌گفت ۲۶ ماه ک رفت شروع کرد الان چند تایی دو کلمه ای میگه 

در کل بهداشت گفت جای نگرانی نداره و به مرور به هم سن هاش میرسه