2777
2789
سلام عزیزممیشه بگین مشکل پسر شما کی حل شد؟ چه کارایی براش کردین؟

و کار هم اینکه ی ماهی خیلی باهاش کار کردم مثلا تمام وسایلای خونه نشونش میدادم و نام می‌بردم 

مثلا در رو باز میذاشتم میگفتم بیو در رو ببندیم بعد دستش میذاشتم رو در هلش میدادم دیگه یاد گرفت بهش میگفتم در رو ببند می‌رفت می‌بست

یا خاموش و روشن کردن لامپ رو یادش دادم

تو بازار زبان باز کن کودک دانلود کردم براش شعر میذاشتم 

اشیا میوه حیوانات داشت نشونش میدادم

دختر خالم همش حرف میزنه یه جا بند نمیشه مثلا میگه خاله مامان حتی اسمه منم صدا میزنه بابام میگه و کلا هرچی بگی می‌فهمه سره سفره غذا اینا جمع میکنیم خودش میاد اونم جمع می‌کنه درکل بزرگتر از سنش اینا رفتار میکنه سریع می‌فهمه چی میگیم 

یوخ یوخ یوخ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خالم همش حرف میزنه یه جا بند نمیشه مثلا میگه خاله مامان حتی اسمه منم صدا میزنه بابام میگه و کلا ...

دخترا اکثرا همینطوری هستن من دخترم اینطوری بود ولی پسرم نه

البته الان ی کارهایی می‌کنه ک واقعا نشون میده هوش بالایی داره 

اصلا گفتار ربطی به هوش ندارن

کلا دقت کنین مردا حتی بزرگسالی هم توجه و دقتشون کمتر از زنا هست

و کار هم اینکه ی ماهی خیلی باهاش کار کردم مثلا تمام وسایلای خونه نشونش میدادم و نام می‌بردم مثلا در ...

ممنونم عزیزم از اینکه جواب دادید. من الان دقیقا وضعیتی که تو تاپیک نوشته بودین رو دارم و خیلی نگرانم

و کار هم اینکه ی ماهی خیلی باهاش کار کردم مثلا تمام وسایلای خونه نشونش میدادم و نام می‌بردم مثلا در ...

ممنونم عزیزم از اینکه جواب دادید. من الان دقیقا وضعیتی که تو تاپیک نوشته بودین رو دارم و خیلی نگرانم

خواهش میکنم گلم درکتون میکنم

اگه مابقی چیزاش مشکل نداره نگران نباشین شاید ی کم توی گفتار تاخیر داره ک اکی میشه به مرور

من بچه دختر عمه ام دوساله و دوماهش بود حتی ی کلمه نمی‌گفت من فک میکردم آتیسم هست مامانش حتی فک میکردم لال هست ولی الان چهار سالشه مثل بلبل حرف میزنم 

اکثر بچه های اینطوری تاخیر گفتار دارن

من اون موقع با خیلیا ک شرایطشون مثل بچه من بود تو می نی سایت در ارتباط هستم و خداروشکر همشون بچه هاتون تاخیر گفتار داشت ک به مرور بهتر شدند 

و اینکه تا ۱۸ ماهگی فرصت هست برا اینکارا اصلا اصلا نگران نباشین 

تو همین نی نی سایت بودن کسایی ک تا ۱۸ ماهگی بچشون در حد دو سه تا کلمه می‌گفت و دستورپذیری آنچنانی نداشت ولی بعدش پیشرفت کرد

تا وقتی بچتون پیشرفت داره اصلا نگران نباشین

بچه من الان هرکاری بگم انجام میده ولی هنوز از لحاظ گفتار ی کم عقبه