2777
2789

سلام 

پسرم نزدیک دو سالشه اصلا صحبت نمیکنه. در حد پنج شش تا کلمه بلده همونم نصفه نیمه میگه. 

ولی منظور بقیه رو کامل متوجه میشه و با اشاره میتونه منظور خودش رو منتقل کنه. 

خیلی براش نگرانم. بردمش متخصص اطفال و گفتم نیازه برم گفتار درمانی، گفت نه هنوز فرصت هست. ولی من فکر میکنم خیلی دیره دیگه. 

تخم کبوتر بده بهش ب داداش من دادن 😂😂

ولی زوده هنوز بچه جاری من تا ۲سالگی فقط ب باباش میگف ددی هیچیییی نمیگف ۲سال و ۱روزش شد کم کم شروع کرد ب حرف زدن 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا نترس کم کم خودش حرف میزنه 

تا چه سنی؟ آخه اصلا تلاش نمیکنه. هر چقد باهاش تمرین میکنم و حرف میزنم و کتاب میخونم اصلا بهم توجه نمیکنه. خیییلی هم شیطونه. میترسم بیش فعال باشه. 

تخم کبوتر بده بهش ب داداش من دادن 😂😂 ولی زوده هنوز بچه جاری من تا ۲سالگی فقط ب باباش میگف ددی هیچ ...

ممنون 😘

اتفاقا گرفتم براش، نخورد اصلا. خودمم بدم اومد همه شو ریختم دور. 

الان قشنگ و کامل میتونه حرف بزنه؟ چند وقتشه؟ 

ممنون 😘 اتفاقا گرفتم براش، نخورد اصلا. خودمم بدم اومد همه شو ریختم دور.  الان قشنگ و کامل می ...

الان ۳ماه دیگ میشه ۳سالش اره بابا هرچی بگی تکرار میکنه نگران نباش بچه تا ۲یا ۳سال فرصت داره الکی حساس نشو جاریه منم کلی گریه میکرد ک این چرا حرف نمیزنه اما درس شد شمام بسپر ب خدا و تو خونه با بچه خیلییی حرف بزن مثلا شمرده شمرده ازش بخاه چیزای راحت مثل بابا یا آب و اینجور چیزارو بگه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
تا چه سنی؟ آخه اصلا تلاش نمیکنه. هر چقد باهاش تمرین میکنم و حرف میزنم و کتاب میخونم اصلا بهم توجه نم ...

سلام دوست عزیز، خواهش میکنم دیجیتال و گوشی رو کلا قطع کنین، دختر منم همین مشکل رو داشت و فکر میکردم خوب میشه، سه ماهه تی وی رو کامل قطع کردم، اصلا آهنگ نمی‌ذارم تو خونه و حتی اسباب بازی هارو هم جمع کردم که تمرکزش روی من باشه و برای صحبت کردن همکاری کنه، لطفا به توصیه های بی پایه گوش نکنین

سلام دوست عزیز، خواهش میکنم دیجیتال و گوشی رو کلا قطع کنین، دختر منم همین مشکل رو داشت و فکر میکردم ...

سلام گلم. ممنونم از راهنماییت. 

تو این سه ماه صحبت کردنش بهتر شد؟ 

باشه عزیزم حتما اینکارو میکنم. ولی خب نگهداری بچه خیلی سخت می‌شه واقعا. پسر من وقتی یه چیزی میخواد بهش نمیدم انقد جیغ میزنه و گریه میکنه واقعا کلافه میشم.