2777
2789
عنوان

کادو برای آقا

74 بازدید | 21 پست

سلام خانوما امیدوارم حالتون خوب باشه

پیشاپیش عیدتونم مبارک

میخوام برای یه اقا (همکار )به پاس قدردانی کادویی بگیرم،بنظرتون چی بگیرم خوبه؟؟

مثلا ساعت چطوره؟

قبلا نظرم ربع سکه بود ولی الان یکم دودل شدم 

نسبت آقاباشماچیه ؟جسارت نباشع ..فقط برای اینکه نوع هدیه مشخص بشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چالش عکس کودک😍

شماره80

https://rubika.ir/joinc/CEFAAHHH0YHXCOEMLODGYQMJUZKCVNRF

بیشترین لایک350به بالا😍

نفر اول300تومن

نفر دوم 200تومن

و نفر سوم 100تومن 

مهلت چالش تا 30ام⚘️🌹

عکس فرزندتو به این آیدی بفرس

@toran_gz

هیچ نسبتی نیست،فقط همکار

همکار بنظرم همون ربع سکه بهتره چون رسمی تره ..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بله منم یچیز رسمی میخوام،چون تاحالا ندیدمشون و دورادور تلفنی درارتباط بودم باهاشون

اگه میخاین ارزش مادی داشته باشه همون ربع سکه اوکیه اگه ارزش معنوی کتاب هم مناسبه ...ولی ساعت وادکلن چون یجورایی سلیقه ای هست متناسب این موقعیت نیست و یه موقعیت صمیمی ترمیطلبه

برای کسی که نمی شناسید ساعت مناسب نیست بسیار شخصیه و ممکنه برداشت دیگه ای بکنند (مگر اینکه می خواین باب اشنایی باز کنید که البته اشکال نداره اما راه های بهتری هست)

برای همکار صرفا همکار، یه کادوی رسمی تر مثل کتب نفیس شعر و اینا بهتره یا صنایع دستی شهرتون اگر تو یه شهر نیستید. یه چیز اینطوری. نیم سکه تو ماچ نیست؟

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
اگه میخاین ارزش مادی داشته باشه همون ربع سکه اوکیه اگه ارزش معنوی کتاب هم مناسبه ...ولی ساعت وادکلن ...

بله دقیقا ... خودم احساس میکنم ارزش مادی داشته باشه خیلی بهتره

ولی با یکی دوتا از دوستام صحبت کردم میگن نه سکه نگیر بده🤦🏻‍♀️

خیلی ممنون❤️❤️