2777
2789

ممنون میشم شرکت کنین

تعداد رای : 35
نظرسنجی
دبیرستانی
7
20%
دانشجو کارشناسی یا فارغ التحصیل لیسانس
13
37%
فوق لیسانس
7
20%
دکتری
8
22%
میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من مهندسی نفت خوندم شرکت نفت کار میکنم تو یکی از جزایر جنوب حقوقمون خوبه 

سلام ببخشید رشته تحصیلی و استخدامیتون چی بوده 

این رشته هنوزم بازار کار و شانس ورود به شرکت نفتو داره؟

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
سلام من مهندسی نفت خوندم شرکت نفت کار میکنم تو یکی از جزایر جنوب حقوقمون خوبه 

انقد خوشم میاد خانومایی که متفاوتن شغلایی که بقیه میرن و نمیرن 

مثلا الان فرهنگیان همه دارن خودشونو پاره میکنن برای ۶/۷ تومن حقوق یا پرستاری یا هرچی 

واقعا شغلای خاص دوست دارم 

موفق باشید 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

دانشجو ارشد مشاوره خانواده ام هنوز شاغل نشدم

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

دیپلم شغام ارایشگرماهی تقریبا30برام میمونه 

شوهرم لیسانس گاوداری داره دلال هست وعطاری ولی خب درامدثابته عطاری هستش ماهی50میمونه براش 

گاوداری سالی یه بار ازروگوساله برمیداره پول دلالی هم بستگی به بازارکارش داره شکرخداخوبه

چرااینقدرحقوق معلم هاکمه🥺🥺🥺

عزیزم کجاش کمه خداییش همش تعطیل تابستون تعطیل بعد نظامی های بدبخت باجونشون بازی میکنن ماهی ۱۲تا۱۵اگه بگیرن و۲۴ساعت بااسترس سرکارن

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹

البته یچیزی هم هست که خدایی بعضی ها حقوق بالا دارن بخاطر این به هم ریختگی ها هست و آیا به قدر حقوقشون مفید فایده هم هستند؟!!

چون ادم ها اگر هر ماه بی نهایت هم حقوق بگیرن باز میگن کم هست و در نگاه اول خودشون رو سودمند ترین فرد در عالم میدونن.

ولی  خب از طرفی هم شغل های بسیار شریف معلمی درآمد پایینی داره. البته در هر شغلی میتوان وجدان کاری داشت یا نداشت.

و از طرفی جز تعداد محدودی از کادر درمان که واقعا خداشناس و دلسوز هستند مابقی فقط دنبال تجارت هستند و خوب شدن مریض اصلا براشون موضوعیت نداره.