2821
2789
عنوان

حس ششمم🌬🌟

189 بازدید | 29 پست

چه باحاله😂همه چبو حدس بزنی 

منم دارم ولی ضعیفه و تا تو موقعیتش قرار نگیرم و کنار کسی ک هستم و حسش و نگیرم نمیتونم چیزی بگم بهش

کیا حس ششم دارن؟این روزا خیلی تو نی نی سابت به قولی ترندددد شده😂

تویی که امضامو میبینی یه صلوات بفرس برام لطفا تا برسم به چیزی که میخوام🙂🌻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشاءالله که قبوله😂🤌

دوستم داره بنظرت ؟

حسش نسبت ب من در چه حدی معمولی و عاشق و هوس؟

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

خب عکسمو میزارم ببینم چیزی میتونی بگی

یه شکستی تو زندگیت داشتی فک کنم عشقی بوده ؟

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

میشه در مورد من بگی؟

متاهلی رو برات حس کردم انگار میخوای متاهل بشی 

فک میکنی عشقی تو زندگیت نیست اما سنتی ازدواج میکنی

کی برای ادامه کاراموزی بهم زنگ میزنن ؟ کی سرکار میرم

باید خودت پیگیر باشی اونا فراموش میکنن 

مهارت هم سریع بهشون نشون بدع ک بدونن نیرو خوبی هستی

اواسط پاییز شاغل میشی ممکنه حتی زودتر

2824
2823
2791
2779
2792