2821
2789
عنوان

حس ششمم🌬🌟

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 29 پست
باید خودت پیگیر باشی اونا فراموش میکنن  مهارت هم سریع بهشون نشون بدع ک بدونن نیرو خوبی هستی ا ...

جان برا منم بگو چی میبینی عزیزم

تویی که امضامو میبینی یه صلوات بفرس برام لطفا تا برسم به چیزی که میخوام🙂🌻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خاهرای گلم دقت کنین چی نوشتم داخل توضیحات تاپیک،تاشرمندتون نشم ک منتظر جواب باشین 🌱🍓

متاهلی رو برات حس کردم انگار میخوای متاهل بشی  فک میکنی عشقی تو زندگیت نیست اما سنتی ازدواج می ...

عزیزم درمورد من چی حس می کنی؟

امسال ی رشته خوب قبول میشم؟

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

اسی لباست مشکلی هست ؟ 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
انشاءالله که قبوله😂🤌

درمورد من‌بگو

فردا امتحانمو خوب میدم؟

فاطمه،دیبا رو دوست داره یا النا رو؟.. با‌کدوم راحته؟ از هم جدا میشن‌ اینا؟.

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
باید خودت پیگیر باشی اونا فراموش میکنن  مهارت هم سریع بهشون نشون بدع ک بدونن نیرو خوبی هستی ا ...

خواهش میکنم برا منم بگو

تا چند سال اینده مهاجرت میکنم ؟ به چه کشوری؟

ماه تولدم هم بگو

اون چیزی که تو ذهنمه جور میشه؟🤦‍♀️😅

جان؟

هیچی میخواستم ببینم حس ششم هستم یا نه حدس زدم همین، منظور خاصی نداشتم 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
هیچی میخواستم ببینم حس ششم هستم یا نه حدس زدم همین، منظور خاصی نداشتم 

عزیزم

کلا متوجه نشدم چی گفتی گلم ،منظکرت این بکد لباسم مشکی هس یان؟

عزیزم کلا متوجه نشدم چی گفتی گلم ،منظکرت این بکد لباسم مشکی هس یان؟

بله‌