2777
2789
عنوان

دل تنگی

201 بازدید | 18 پست

دلم خیلی براش تنگ شده 

با اتفاق های که افتاد خیلیی 

هیچ واسطه هم نمیفرستن 

حتی ی زنگ نمیزن 

هیچی 

برای دوستانی ک نمیدونم حدود یک ماه خورده ای همسرم ب دلیل خیلی مسخره منو از خونه بیرون کرد با پدر هم درگیر شد 

واقعا حالم بده 

اصلا نمیدونم چیشد 

من فقط ۴ ماه بود عروسی کرد بودم 

سه سال هر کاری کرد بهم برسیم ولی یهو همه چی برعکس شد 

زیارت عاشورا بخون

چهله بگیرم ؟

فکر نکنم دیگ درست بشه افتادیم توی دادگاه پدرم ازش شکایت کرده 

اونهام همه جور شمشیر از رو بستن 

نمیدونم آخرش چی میشه 

اینک تموم شه طلاق بگیرم حالمو بد نمیکنه 

اینک واقعا زندگی خوبی داشتم 

همسر عالی نبود ولی بد هم نبود 

زندگی خوبی داشتم 

سه سال سختی کشیدم جفتمون که بهم برسیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهله بگیرم ؟ فکر نکنم دیگ درست بشه افتادیم توی دادگاه پدرم ازش شکایت کرده  اونهام همه جور شمش ...

اگه فکرمیکنی باهاش میتونی ادامه بدی آره ۴۰ روز بخون که مشکلتون حل بشه 

زمان بده اونم دلش تنگ شه . تو هیچ قدمی بر ندار 

نه من هیچ کار نکردم 

شمارشو کلا عوض کرده 

فقط نفقه مهریه گذاشتم اجرا با استرداد جهزیه 

فقط اینک با پدرم درگیر شده خیلی بد شد 

حرمت ها شکست 

هرچی فکر میکنم طلاق بگیرم مطمئنم چشمم میمونه دنبالش 

از امام صادق علیه السلام روایت شده که فرمودند : هر کس زیارت عاشورا را بخواند و یک مرتبه «اَللَّـهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِم ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد،…» را تا آخر بگوید و بعد «اللهم العنهم جمیعا» را ۹۹ مرتبه تکرار کند، و در سلام هم همین‌طور یکبار، «اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِ اللهِ، وَعَلَي الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنآئِكَ،…» را تا آخر بخواند و بعد ۹۹ بار ؛ «اَلسَّلامُ عَلَي الْحُسَيْنِ، وَعَلي عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ، وَعَلي اَوْلادِ الْحُسَيْنِ، وَعَلي اَصْحابِ الْحُسَيْنِ.» را تکرار کند، چنین شخصی، مثل کسی‌ست که تمام لعن و صلوات را یک‌صد مرتبه تا آخرش گفته است.

من بااین روش روز پنجم ب حاجتم رسیدم

خدا خیرت بده 

واقعا زندگی خوبی داشتم دست دلباز بود زبون نرمی داشت با محبت بود ی زن از زندگی چی میخاد محبت خیلی محبت می‌کرد خیلیی 

ولی یهو قاطی کردن با پدر درگیر شد 

ی اتفاق خیلی بدی افتاد خیلی بد پدرم وقتی انداختش زمین روش نشست بود گوش پدرمو گاز گرفت بالای گوشش کند با دندون 

اصلا هنوزم توی شوکم چرا اینجوری شد 

خدا خیرت بده  واقعا زندگی خوبی داشتم دست دلباز بود زبون نرمی داشت با محبت بود ی زن از زندگی چی ...

چه بد تو زیارت عاشورا بخون مواظب باش گناه نکنی اگ به صلاحت نباشه شاید توخوابت دیدی ولی من حاجت مهم گرفتم به امام حسین هدیه کن بگو مشکلمو حل کن آقا

تو اقدام نکن برا طلاق ، زمان بده ببین چی میشه . 

ن برای طلاق اقدام نکردم 

اون صد درصد اقدامی نمیکنه چون اونجوری باید تمامی حق حقوق رو بده 

حتی برای شکایت پدرم امروز کلانتری اونخارو خواست پدرم شکایت کرد برای درگیری حتی برای دومین بار کلانتری هم نیومدن

چه بد تو زیارت عاشورا بخون مواظب باش گناه نکنی اگ به صلاحت نباشه شاید توخوابت دیدی ولی من حاجت مهم گ ...

مرسی 

ممنونم ازتون 

من اگ برگردم پدرم خیلی کوچیک میشه خیلی 

بدتر از همه اونها هیچ حرکتی نمیزن ن بزرگ تری ن زنگی هیچی شمارش رو هم عوض کرد هیچی خبری ازش ندارم هیچی 

اون روز هم توی شورای نفقه دیدمش 

حالم باشد گفتم خدایا این زحمت کشیدم بهم برسیم الان با کسی ک دوسش دارم این پله هارو باید برم بیام 😭😭😭😭😭😭😭

مرسی  ممنونم ازتون  من اگ برگردم پدرم خیلی کوچیک میشه خیلی  بدتر از همه اونها هیچ ...

ببین عزیزم خدا ب هرحال صلاح مارو بهترمیدونه شماشاید فک کنین ک بااون خوشبخت ترین میشید درحالی ک شاید با بچه جدامیشدیدوباکلی اسیب روحی وجسمی فک نکن همینطور حرفی میزنم من تجربه کردم وبعد چن سال فهمیدم که خدا چه لطفی درحق من کرد 

ببین عزیزم خدا ب هرحال صلاح مارو بهترمیدونه شماشاید فک کنین ک بااون خوشبخت ترین میشید درحالی ک شاید ...

بله درسته 

چی بگم خدا فقط بهترین هارو برای همه بخاد 

عروس فقط ۴ ماه بودم فقط ۴ ماه 😔