2777
2789
عنوان

چقدر عروسی گرفتن سخت شده 😱

497 بازدید | 16 پست

بچه ها بیاید از عروسی هایی که اخیرا رفتید یکم بهم بگید لطفااا🤭 من از غصه مردم اخه خیلییی همه چی گرونه ! اینا حداقل خواسته های ماس و جمعش خیلی زیاد میشه … دیگه آیتم های خفن رو اضافه کنی مثل عروسی های اینستا میلیاردی میشه

بی دلی در همه احوال خدا با او بود، او نمیدیدشو از دور خدایا میکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جشن عقد جمع وجور توی تالار کافیه 

منکه که جشن عروسی نمیگیرم با نصف پولش یع سفر خارج از کشور میریم

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
من بخوام ازدواج کنم مراسم نمیگیرم.راحت.اخه خیلی گرونه.بعدم خوشم نمیاد از عروسی گرفتن‌

آره واقعا گرونه عملا اون چند صد میلیون از دستت میره 👀 ولی من خیلی دوست دارم🥹

نه والا نزدیکه دو وسه ساله عروسی نرفتیم

تازه یکی از دخترای فامیل نامزدی کرده ،ذوق کردیم 

بعد گفتن عروسی ما نمیگیریم😆😆

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

والا تازگی یکی رفتم آشنا بود گفت با سرویس طلا ۷۰۰ خرج کردم ۴۰۰ هم کادو جمع  شد.

آخ اینم مهمه من اصلا از فامیلای خودمو شوهرم انتظار ندارم هدیه ی خوبی بدن بنابراین میگم عروسی رو باید برای دل خودمون بگیریم دیگه همش ضرره مطمئنم

یه جشن عقد جمع وجور توی تالار کافیه  منکه که جشن عروسی نمیگیرم با نصف پولش یع سفر خارج از کشور ...

اتفاقا جشن عقد رو به همین نیت گرفتم ولی باز دلم عروسی میخواد ، مخصوصا وقتی باغ تالار ها و عمارت هارو میبینم

نه والا نزدیکه دو وسه ساله عروسی نرفتیم تازه یکی از دخترای فامیل نامزدی کرده ،ذوق کردیم  بعد ...

😂😂 اخی من اگه پول داشتم بیاید عروسیم

اتفاقا جشن عقد رو به همین نیت گرفتم ولی باز دلم عروسی میخواد ، مخصوصا وقتی باغ تالار ها و عمارت هارو ...

به نظرم با پول عروسی یه کار مفید دیگه بکن ارزشش نداره بخاطر یه شب این همه پول خرج بشه

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
به نظرم با پول عروسی یه کار مفید دیگه بکن ارزشش نداره بخاطر یه شب این همه پول خرج بشه

تو سنی هستم که همه اطرافیان همزمان ازدواج کردیم و میترسم بعدا خودمو همسرم حسرت بخوریم دلمون عروسی بخواد

تو سنی هستم که همه اطرافیان همزمان ازدواج کردیم و میترسم بعدا خودمو همسرم حسرت بخوریم دلمون عروسی بخ ...

خب بگیر اگه واقعا دلت میخواد وبرات مهمه

آخ اینم مهمه من اصلا از فامیلای خودمو شوهرم انتظار ندارم هدیه ی خوبی بدن بنابراین میگم عروسی رو باید ...

اره ضرر که هست.ولی سعی کن حتی شده با مهمون کم و تدارک سبک تر یه جشن عروسی بگیری 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚