2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زودتر میرفتم روانشناس 

ادم مریض میشه باید بره دکتر

بغضی اوقات خودت نمیتونی پس چرا نری پیش کسی کمکت کنه

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

زیر بیست سال عاشق نمیشدم چون همش خرافاته 

به هرکسی اعتماد نمیکردم برونگرا بودن خودمو کنترل میکردم 

به چیزهای بی اهمیتی که تا سال دیگه ممکنه اصلا یادم نیاد اصلا فکر نمیکردم و خودمو به خاطرشون اذیت نمیکردم

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

زودتر عکسمو می‌فرستادم نامزدم نقاشی کنه و آشنا می‌شدیم و ... 😁😍😂 و هیچوقت با هرکسی دوست نمی‌شدم ...

عه چه قشنگ   

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اگه برگردم عقب :

با صبر و حوصله و فکر هر قدمی رو برمیدارم.. هیچوقت عجله نمیکنم . تو مسائل احساسی خیلی بابت این عجله اذیت شدم 

مورد بعدی اینکه از ته دلم به کسی اعتماد نکنم. 

من آنِ توام        مرا به من باز مده..