2777
2789

شنیدم اما نمیدونم چقدر درسته

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون کوچیکن

پیوی بهت میگم چیکار کنی که بزرگ بشن و بدون عوارض باشه

بزرگ شدن سینه وقتی که دچار افتادگی بشه بعد از یه مدت اصلا خوب نیس

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

زیادش‌ هورمون هارو بهم میریزه

خب ب اندازه بخورم چطور؟

زیاد ینی مثلا چقدر؟

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

پیوی بهت میگم چیکار کنی که بزرگ بشن و بدون عوارض باشه بزرگ شدن سینه وقتی که دچار افتادگی بشه بعد از ...

میشه ب منم بگییی

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

اونا یکم رو هورمونا اثر میذاره میگن پریودا نا منطم میکنه و کیست میگیر و ....

ای بابا

کم تر بخورم چی مثلا ی روز درمیون ی فنجون

شیر سویا واقن خیلی اثر داره؟

پیوی بهت میگم چیکار کنی که بزرگ بشن و بدون عوارض باشه بزرگ شدن سینه وقتی که دچار افتادگی بشه بعد از ...

ازت خووواهش میکنم همینجا بگو منم انجام بدم

بگو وقتی خوندیم پاک کن

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱