2789

ثبت نام کردی؟

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 شروع رژیم ۱بهمن۱۴۰۱      و۷۸ کیلوام...مثل🐌🐌🐌  برم تا عید ۲ کیلو هم کم کنم راضی ام.سالم خوری میکنم چون نمیتونم ورزش کنم.اگه وزنم اهسته کم بشه بهتره.ولی هدفم تو ماه اول ۷۷ کیلو  🔒  ماه دوم ۷۶بشم 🔒   انشالله به هدفم میرسم.عجله ای ندارم.تاریخ ویرایش امضام ۱ اسفند وزن امروزم ۷۳.وقتی امضام را میخونم تعجب میکنم.۵ کیلو در یک ماه.انشالله که تا اخر اسفند ۳ کیلو کم کنم.🔒🔓۷۰ کیلو بشم.انشالله

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام 

من سال ۹۸ ازمون دادم و قبول شدم، سال نهم کلاس کمک درسی نرفتم و حتی یدونه تست هم نزدم 

کتاب کمک اموزشی داشتم، یادمه برای علوم کتاب خیلی سبزو میخوندم اما تست نمیزدم، فقط درسنامه به علاوه متن کتاب درسی رومیخوندم، اونقدری میخوندم که الانم تک تک جزئیات درسارو یادمه 

اصل توانتو بذار روی یادگیری، وقتی یاد گرفته باشی فرقی نداره تشریحی سوال بدن یا تستی، میتونی راحت از پسش بر بیای

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋
کلاس نهم ،می خوام تیزهوشان در بیام به نمونه دولتی راضیم درسم خوبه شاگردم ولی تست خیلی کم زدم

در ارتباط با شما که نهمی فکنم استعداد تحصیلی هم داشته باشی

ببین ما اشنا داریم که تیزهوشان قبول شده

اون از روزی60 شروع کرد تا200یا بیشتر دونه به دونه شروع کن انتظار نداشته باش الان بتونی 300تا بیشتر بزنی

کلاس خصوصی میریی منبع یا کتاب چی تست میزنی

در ارتباط با شما که نهمی فکنم استعداد تحصیلی هم داشته باشی ببین ما اشنا داریم که تیزهوشان قبول شده ...

والا می خوام کلاس تست برم تازه شروع شده و کتاب دارم ولی تک و توک میزدم ولی الان یهو به خودم اومدم 

مرسی

والا می خوام کلاس تست برم تازه شروع شده و کتاب دارم ولی تک و توک میزدم ولی الان یهو به خودم اومدم&nb ...

کلاس برای استعداد های تحلیلی و هوش کلامی و ریاضی نرفتی؟ 

ببین سال پیش بهترین قبولی های استعداد تحلیلی(هفتمو میدونم فقط )بیشتر از کمپلکس و ET

بود 

انگیزه داشته باش 

امیدتو از دست نده 

کلاس برای استعداد های تحلیلی و هوش کلامی و ریاضی نرفتی؟  ببین سال پیش بهترین قبولی های استعداد ...

نه کلاس نرفتم ولی می خوام برم 

دارم تلاش می‌کنم هوش کلامیم خیلی خوبه