2777
2789

فقط تست بزن.اونم سرعت و دقت

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 شروع رژیم ۱بهمن۱۴۰۱      و۷۸ کیلوام...مثل🐌🐌🐌  برم تا عید ۲ کیلو هم کم کنم راضی ام.سالم خوری میکنم چون نمیتونم ورزش کنم.اگه وزنم اهسته کم بشه بهتره.ولی هدفم تو ماه اول ۷۷ کیلو  🔒  ماه دوم ۷۶بشم 🔒   انشالله به هدفم میرسم.عجله ای ندارم.تاریخ ویرایش امضام ۱ اسفند وزن امروزم ۷۳.وقتی امضام را میخونم تعجب میکنم.۵ کیلو در یک ماه.انشالله که تا اخر اسفند ۳ کیلو کم کنم.🔒🔓۷۰ کیلو بشم.انشالله

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هوش کمپلکس را بگیر و کامل بخون.دوباره و سه باره.تا سرعتت بره بالا

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 شروع رژیم ۱بهمن۱۴۰۱      و۷۸ کیلوام...مثل🐌🐌🐌  برم تا عید ۲ کیلو هم کم کنم راضی ام.سالم خوری میکنم چون نمیتونم ورزش کنم.اگه وزنم اهسته کم بشه بهتره.ولی هدفم تو ماه اول ۷۷ کیلو  🔒  ماه دوم ۷۶بشم 🔒   انشالله به هدفم میرسم.عجله ای ندارم.تاریخ ویرایش امضام ۱ اسفند وزن امروزم ۷۳.وقتی امضام را میخونم تعجب میکنم.۵ کیلو در یک ماه.انشالله که تا اخر اسفند ۳ کیلو کم کنم.🔒🔓۷۰ کیلو بشم.انشالله
تجربه داری؟کتابی یا کلاسی از الان دیره بیشتر تلاش کنم به دولتی هم راضیم

امسال میخای شرکت کنی؟

مرسی تجربه داری؟ دیره؟در میام خیلی تلاش کنم؟ استرس دارم😭

در نیومدی اشکال نداره من خودمم خیلی تعصب داشتم روش و الان برام مهم نیست ولی خب هیچ وقت دیر نیست و اگه تلاش کنی حتما به چیزی که میخوای میرسی ولی نزار از این دیرتر بشه 

در نیومدی اشکال نداره من خودمم خیلی تعصب داشتم روش و الان برام مهم نیست ولی خب هیچ وقت دیر نیست و اگ ...

مرسی خیلی استرس دارم 

همش میگم حتما تیزهوشانیا یه سر و گردن بالا ترن