2777
2789

میخواست برای سی نفر بپزه گفت من این تعداد نپختم بیا تو بپز حالا من حاملگی و ویار وحشتناکم که فقط باید دراز کش باشم و سر درد بدی دارم پاشدم رفتم دیدم مامانم سه کیلو برنج گرفته میگه این کافیه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواست برای سی نفر بپزه گفت من این تعداد نپختم بیا تو بپز حالا من حاملگی و ویار وحشتناکم که فقط بای ...

خب چ کردی

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

خلاصه من میگم مامانم سه کیلو زیاده خیلی میشه بد میشه شله زرد اصلا قبول نمیکنه خلاصه خودم دو کیلو برنج ریختم با اخم مامانم و داد و بیداد و دست تنها خودم شرو کردم پختم دیدم هیچکس نیومده  طبق دستور پختی که بلد بودم پختم و میدونستم باید یه کیلو و نیم برنج باشه و برنجش زیاده خلاصه اماده شد و دیدم همه اومدن به خوردن حالا عمم و مامان بزرگم درمیاد میگه باید اب میریختی توش انگا اشه ، مامانم که اخماش توی هم که چرا از برنجه برداشتی و همش نپختی شوهرم اینا را که دید برداشت منا اورد گفت اینم عوض دستت دردنکنه اس اینا به جهنمم فقط اونا که میگفتن وقتی از دم برداشتی بابد اب میریختی عذابم میده فک کن انگا اشه حالیشون نیس برنجش زیاده

خلاصه من میگم مامانم سه کیلو زیاده خیلی میشه بد میشه شله زرد اصلا قبول نمیکنه خلاصه خودم دو کیلو برن ...

اگه اب میریختی بعدش شله زرد اب مینداخت نباید اب بریزی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من