2777
2789
عنوان

عروس ایلام شدن

214 بازدید | 18 پست

دوستان عزیزم ممنون میشم تا حد ممکن راهنماییم کنین

من خودم فارس هستم و با اقایی قصد ازدواج دارم که ایلامی هستن و از شهر ایوان

میخوام بدونم چه تفاوت ها فرهنگی ممکنه داشته باشیم

و رسومات به چه صورت هست

چون خودش واقعا پسر نجیب و درستیه و خانواده خوبیم داره اما خب نگرانم واقعا

من خودم شهرم بزرگ نیس ولی ساکن مرکز استانم و از نظر امکانات شهری فوق العاده شهرم قویه از همه لحاظ ولی خب میدونم استان های مرزی به دلایلی محروم تر هستن متاسفانه

میخوام بدونم این اختلاف ممکنه مشکل ساز باشه

ایشون قبول کردن بیان شهر من زندگی کنن

خب چون قراره بیاد شهرت که خیلی اذیت نمیشی و بیشتر فرهنگ خانواده برات مهم میشه اونم فقط میشه با رفتو امد فهمید و اصلا به قومیت و شهر ربطی نداره

طرف تهران زندگی میکنه ولی هنوز حالیش نیست نباید خیلی کارا رو انجام بده

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چون قراره بیاد شهرت که خیلی اذیت نمیشی و بیشتر فرهنگ خانواده برات مهم میشه اونم فقط میشه با رفتو ...

اره خب دقیقا ، والا میدونی نگرانیم چیه این تقاوت فرهنگی فقط

من خودم توی شهرم همه امکانات داشتم و خیلی چیزا نرماله ولی مثلا در شهرستان ایشون اصلا حتی ممکنه خیلی چیزا نرمال نباشه و حتی نداشته باشن ، مثلا بالای شهر و پایین شهر اینجور که شنیدم اصلا اونجا معنی نداره و خب منطقه محروم حساب میشه

اما میدونم قطعا خیلی چیزا مهم تره خصوصا مثل شخصیت خانواده و احترام و... و درکل میخوام بدونم چطوز زفتاری دارن

رسومشون چیه

عروس توی دیدشون چیه

و البته لازمه بگم خانواده تحصیل کرده و بروزی دارن و قدیمی طور فکر نمیکنن کلا

خاله و دخترش عروس ایلامن دقیقا شهر ایواناختلافاتشون در حد بقیه زن و شوهراسهر جا عروس بشی اختلاف فرهن ...

گلم رسومشون رو میدونی؟ گرچه خانواده ایشون قدیمی فکر نمیکنن و تحصیل کرده و خوبن ولی خب میخوام بدونم درکل چطوریه

مثلا ما فارسا برای عروس یلدایی میبریم ، عیدی ، افطاری و ...

من شنیدم خیلی مهربون و خونگرم هستن

ولی خب حق بدید نگرانم سره موضوع فرهنگی و تمیخوام خانواده ها اذیت بشن

گلم رسومشون رو میدونی؟ گرچه خانواده ایشون قدیمی فکر نمیکنن و تحصیل کرده و خوبن ولی خب میخوام بدونم د ...

نه اینطور رسومشون رو نمیدونم

فقط میدونم به شدت به گوشت تو غذا اهمیت میدن😄یعنی تو خورشت باید دو کیلو گوشت گنده گنده بندازن اصلا گوشت ریز توهین حساب میشه واسشون

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
نه اینطور رسومشون رو نمیدونمفقط میدونم به شدت به گوشت تو غذا اهمیت میدن😄یعنی تو خورشت باید دو کیلو ...

وای اره😂 خیلی خوششون میاد و خداییم گوشت خوبی اون منطقه داره و از نظر قیمت هم نسبت به باقی جاها کمی کمتره

والا مام ازین گوشتا داشتیم قطعا زیاد میخوردیم😂

قدیما من یه کباب اونجا خوردم هنوزم مزشو یادمه

مثلا شهر من تو استان ایلام جهیزیه آنچنانی از عروس نمیخوان. بعصی وسایل بزرگ با داماد هست ولی توافقی مثلا داماد میتونه بگه من یخچال و ..میخرم..رسم اینکه خانواده عروس سیسمونی بخرن به هیج وجه نداریم ..

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

والا دوست من دهلرانی بود اونا به دختراسون جهیزیه نمیدن فقط کلی طلابه دخترشون میدن کلا جهاز نیاز نیست ببری،ولی خب برای عروسیم عروسیاشون اصلا جالب نیست پذیرایی خوبی از مهمون نمیکنن به خانما غذانمیدن خانما بعدشام میان غیر از درجه یک ها که حسابشون جداست فقط به آقایون شام میدن،یکم با بقیه شهرا فرق دارن

من خودم ایلامیم ولی ساکن ایوان نیستم ..چه رسم و رسومی رو میخواید بدونید؟

راستش میخوام از نظر محیطی چطور هست با توجه به اینکه خب شهرستانه و قطعا امکانات ندارن

و اینکه چه رسومی دارن

نکنه بدشون بیاد عزوس فارسه

یا اینکه میترسم از نظز این اختلاف شهری به مشکل بخورم و خانوادم خوششون نیاد

اوضاع و قیمت ملک چطوره

راستش میخوام از نظر محیطی چطور هست با توجه به اینکه خب شهرستانه و قطعا امکانات ندارنو اینکه چه رسومی ...

منظورتون از امکانات چی هست دقیقا؟من خودم تو یکی از روستاهای بدنیا اومدم بزرگ شدم در حال حاضر اون روستا بجز دانشگاه که اون نیم ساعت راه بیشتر نیست همه چیز داره بانک و باشگاه و کافی نت و آرایشگاه و سوپرمارکت فراوان نانوایی و شیرینی فروشی، قصابی،فروشگاه . خودم تهران زندگی میکنم شاید تنوعش به اندازه تهران نباشه ولی همه چی هست خدایی

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............