2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 45 پست
من ۱۷ شوهرم ۲۷

دیگه گوشیشو نگیر بهش بگو با مشاور صحبت کردم باهام دیگه بهت اعتماد دارم و ببخشید دست خودم نبود اون دوره. و بذار خیالش راحت شه ممکنه عمدی گوشیشو بذاره جایی ک هستی بینه چک. میکنی یا نه حتی یواشکی نگا کنه تو کلا برا 10 روز گوشیو نادیده بگیر بذار اگه چیزی هست تو این مدت رو بشه و اونطور ک گفت شب ساعت برو یواش برش دار برو جای دیگه چک کن و همون طور بذارش سر جاش و یادت نره برنامه های باز شده رو ببندی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط اونجایی ک رفته دسشویی😂😂 ولی بهش شک نکن چون تازه ازدواج کردی انقد حساسی اصلا اصلا ن چکش کن نه اینکه همش گیر بده بهش ، وانمود کن بیخیالی بعد میفهمی الکی وسواس فکری داشتی تازه اونم میفهمه ک چحوری باید رفتار کنه بیشتر میاد سمتت اینجثری بخای هی گیر بدی فک میکنه چقد مهمه وای 

2803
خیلی استرس دارم 

نه اینجوری پررو میشه  هی دنبالش باشی بخودت ارزش بده   اصلا محل نده توام بزو تو گوشی خودت سرگرم کن خودتو    ادم دست خودش نیست ولی اینجوری هم خودتو کوچیک میکنی هم ب اون قدرت میدی میگه ببینم کیه  وای همه دنبالشن تو میترسی بیگیرنش ازت

2804
وقتی هم رفت حموم میتونم ببینم

آره ولی بذار خوب یه مدت بگذره تا اگ چیزی داره بریزه بیرون گرچه مردا خیلی ما موزن ولی قشنگ یه مدت بی خیال شو و فکرتو من اگ چیزی دیدی میخوای چیکار کنی بخوای جدا شی خانوادت پشتت هستن و از نظر مالی مشکلی نداری و بخای برای ازدواج دومت استرس نداری کسی نیاد یا بیاد سن بالا باشه یا هرچی کلا بدترین احتمال در نظر بگیر

2805
آره ولی بذار خوب یه مدت بگذره تا اگ چیزی داره بریزه بیرون گرچه مردا خیلی ما موزن ولی قشنگ یه مدت بی ...

نه خانوادم پشتمن،نه میتونم جدا شم 😭😭😭بدبخت تراز اون چیزی هستم که فکرکنی

نه خانوادم پشتمن،نه میتونم جدا شم 😭😭😭بدبخت تراز اون چیزی هستم که فکرکنی

چرا نمیتونی ج اشی بخوای خودت ما کنی خودت اجاره بدی خودت دنبال ما طلاقت باشی او نمیتونی 

پس دست ازین کارات بکش بزن تو خط س ک س ی بودن و به خودت رسیدن

2801