2777
2789
عنوان

وسواس تموم شدن غذا در هر وعده

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 55 پست
خب چون فکر میکنه مقدار دستشه وقتی اضافه بیاد عصبی میشه وقتیم تموم شه که فکر میکنه اندازه بود درصدی ف ...

وسواس نداره خسیسه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دقیقا ، مادر شوهرت وسواس داره شما که مشکل تغذیه نداری که یا خدایی نکرده بیمار نیستی که هر روز و هر د ...

همین دیگه من خودمم میرم خونه مامانم مهمونی خب ‌کلی غذا اضافه میاد هر دفعه آدم که شکم‌مردمو نمیتونه سانت بزنه ولی خب بازم‌غذای تازه درست میکنه مامانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای یه چیز دیگه ام یادم اومد نثلا نهار درست می‌کنه به اندازه خودمون یه دفعه ۲ نفر دیگه رم میگه بیان ...

وای خدایا😂

اینا براشون یهویی مهمون رسید قابلمه قرمه سبزی رو گرفتن زیر شیر آب🤦‍♀️ببین آب جوش نریختن ها.غذا آماده بود کاملا که مهمونا اضافه شدن.یهو دیدم قابلمه زیر شیر آبه😂باید پارو میزدی تو بشقاب تا یه لوبیا گیرت بیاد😂😂😂😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خب چون فکر میکنه مقدار دستشه وقتی اضافه بیاد عصبی میشه وقتیم تموم شه که فکر میکنه اندازه بود درصدی ف ...

اصلا مادرشوهر منو میگی انگار 

از بس کمه همه ملاحظه میکنن زیادی نخورن و گرسنه میمونن بعدشم میگه دیدید اندازه یه نفرم غذا موند کاش یکی دیگه رو گفته بود اومده بود 

غذاهاشم خدایی خوشمزه اس من بیشتر وقتا گرسنه ام

وای خدایا😂 اینا براشون یهویی مهمون رسید قابلمه قرمه سبزی رو گرفتن زیر شیر آب🤦‍♀️ببین آب جوش نریخت ...

ووووووای بکشیم نمیتونم بخورم واقعا نمیدونم چطور روشون میشه

راستش هر چقدر من مثل مهمون برخورد میکنم با اونا اونا فکر میکنن خودیم واسه همین براشون مهم نیست فکر ک ...

شما هم دیگه خودت عذاب نده هر وقت رفت بشین غذاتو کامل بخور قبلش هم خونه خودت یه چیزی بخور خیلی بد آدم بره مهمانی گشنه برگرده. بدم میاد اینا که غذا کم درست میکنن برای همین من خودم همیشه زیاد درست میکنم

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
اصلا مادرشوهر منو میگی انگار  از بس کمه همه ملاحظه میکنن زیادی نخورن و گرسنه میمونن بعدشم میگه ...

نمیدونم چرا اینطورین من چون خوراکی زیاد نمیخورم بین وعده ها واقعا انتظار دارم زیاد باشه با دل راحت بکشم تا هر وقت سیر شدم خوشم نمیاد کسی برام بکشه اصلا 

اون خودش بر عکس یه سره شیرینی دستشه خب معلومه سیری کاذب میده از وعده اصلیت میفتی

شما هم دیگه خودت عذاب نده هر وقت رفت بشین غذاتو کامل بخور قبلش هم خونه خودت یه چیزی بخور خیلی بد آدم ...

من مشکلم اینه بیایم باید چند روز بمونیم وگرنه اگه یه وعده بود که مشکلی نداشتم 

من مشکلم اینه بیایم باید چند روز بمونیم وگرنه اگه یه وعده بود که مشکلی نداشتم 

میفهمم چی میگی  خدا کمکت کنه  میدونم بحث شکم نیست. ولی واقعا آدم اذیت میشه.  اگه همسرت همراهیت میکنه بگو میان وعده چیزی که دوست داری از بیرون بگیره برات.  

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
همین دیگه من خودمم میرم خونه مامانم مهمونی خب ‌کلی غذا اضافه میاد هر دفعه آدم که شکم‌مردمو نمیت ...

دقیقا ، واقعا سخت کنار اومدن با وسواسش یا باید یه روز غذا زیاد بود بترکه مهمون یا غذا کم بودنی از گشنگی اذیت شه، جالب تا الان وسواس شو ترک نکرده بعد این هم نمی تونه مجبورید با اخلاقش کنار بیاید و مهمونی به خوشی بگذره