2777
2789
عنوان

وسواس تموم شدن غذا در هر وعده

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 55 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی این بار هر چقدر که میبینی با غذا سیر میشی رو تو بشقابت بکش اصلا به نفرات بعدی توجه نکن، سرت رو ب ...

آره دیگه به نظر نباید تعارف کنم! باید برم بردارم بخورم

وای دقیقا اینم هست اصلا دقت نمیکنه واسش مهم نیست دیروز ساعت ۲ از مجلس ختم اومدیم نهار میخواستیم میگه ...

میفهمم منم کلافه میشم از رفتارشون.معمولا کسی مهمان بشه برای نهار باید قبل ساعت یک خودش رو برسونه.نهار دعوت میشیم یکی ساعت دو تازه میره حمام یکی سه میاد یکی تا چهار منتظر موندیم میگه اصلا نمیام.ساعت سه تازه آب برنج رو میذارن.سفره رو پهن میکنن یادشون میاد ای وای سالاد درست نکردن.اصلا یه وضعیه اونجا 😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
میفهمم منم کلافه میشم از رفتارشون.معمولا کسی مهمان بشه برای نهار باید قبل ساعت یک خودش رو برسونه.نها ...

وای یه چیز دیگه ام یادم اومد نثلا نهار درست می‌کنه به اندازه خودمون یه دفعه ۲ نفر دیگه رم میگه بیان اصلا به میزان غذا دست نمیزنه!!!!! خب آخه فقط میخوای آدما رو جمع کنی دور خودت نمیخوای دقت کنی چی گذاشتی جلوشون

هست به جور مریض وار میخواد غذا اضافه نیاد دسته جمعی عزا میگیرن واسه زیاد اومدن برنج مثلا 🤣🤣

بهترین روش برای تنبیه اش اینکه دیگه هر وقت رفتی خونشون اصلا استرس بخودت راه ندی هر چقد دلت خواست بخور. و بفکر دیگران نباشه اینجوری چند بار که غذا کم اومد.  و استرس گرفتش چیکار کن سعی میکنه دیگه اینکار رو نکن

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
یعنی بعد اینهمه سال زندگی مقدار نیومده دستش...

خب چون فکر میکنه مقدار دستشه وقتی اضافه بیاد عصبی میشه وقتیم تموم شه که فکر میکنه اندازه بود درصدی فکر نمیکنه کم بوده شاید

آره دیگه به نظر نباید تعارف کنم! باید برم بردارم بخورم

دقیقا ، مادر شوهرت وسواس داره شما که مشکل تغذیه نداری که یا خدایی نکرده بیمار نیستی که هر روز و هر دفعه هی میزان غذا تو هی کم و کم کنی اخه، ولش بهت همه بد نگاه می کنند ولی دیگه عادت می کنند که تو مهمونی ها تعارف نداری با کسی، یه زمانی هست فقط برای صرف شام یا نهار میری خب مراعات کن ولی وقتی چند روز مهمونشون هستی کار اون زشته خب 

من وسواس شدید ندارم.ولی وقتی دو نفریم.من و همسرم یجوری غذا میپزم که تک وعده ای باشه که نخوایم دوباره گرمش کنیم. ولی وقتی مهمون میاد بدم میاد غذا کم باشه.میگم همه هر چقد دوس داشتن غذا بخورن. معمولا زیاد میاد غذا که دست نخورده مبریزم داخل ظرف یبار مصرف و همسرم میبره میده به کسی.شما مجبور نیستی که به حرف مادر شوهرت گوش کنی. کاری که فکر میکنی درسته رو انجام بده.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
بهترین روش برای تنبیه اش اینکه دیگه هر وقت رفتی خونشون اصلا استرس بخودت راه ندی هر چقد دلت خواست بخو ...

راستش هر چقدر من مثل مهمون برخورد میکنم با اونا اونا فکر میکنن خودیم واسه همین براشون مهم نیست فکر کنم