2777
2789
عنوان

وسواس تموم شدن غذا در هر وعده

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 55 پست

اگه غذا رو دو وعده نمیخورن بقیه اش رو پک کنین بدین به نیازمندا

من بعضی وقتا ظرف پلاستیکی دردار میگیرم اینجور مواقع که زیاد میاد یه ظرف میارم میریزم توی اون شوهرم میره سرکار کسیو دید بهش میده

از کسی که غذا کم میزاره بدم میاد.  خونه مادرشوهرم برم همیشه تو کیفم خوراکی میزارم.

منم مثل دبستانی ها با خودم چاشت میبرم😂

البته کم درست نمیکنه فقط خیلی بی برنامه هستن یهو می‌بینی ساعت پنج عصر نهار آماده شد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کسی که غذا کم میزاره بدم میاد.  خونه مادرشوهرم برم همیشه تو کیفم خوراکی میزارم.

منم خونه عمم شهرستانه هر وقت خونش میریم کلی خوراکی میذارم تو کیفم هم کم درست میکنه هم بعدش تنقلات نمیاره

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

دیگه خصلتش اینه نمیتونی تغییرش بدی شما اندازه ای که نیازت هست بخور کارت به کم و زیادش نباشه روم نمیش ...

راستش برادر شوهرم دیر تر میاد میره می‌کشه تو بشقاب هر کس بعد بقیه اشو میذاره تو قابلمه! فقط تعارف میکنه که هست ولی خب کسی که میدونه یکی دیگه ام هست که باید بخوره به نظرتون روش میشه بگه منم میخوام؟! من خوشم نمیاد کسی برام غذا بکشه کلا ممکنه زیاد باشه لجم میگیره 

ولی به بهانه اینکه میز کوچیکه دیس نمیاره

خب ببخشه به کسی که نیازمند،یعنی هیشکی اطراف شون نیست؟

نمیدونم شاید از خساست هم باشه من مثلا یک هفته اونجام باید همش تحمل کنم خودشون خوراکی بین وعده ای خیلی میخورن ولی من عادت ندارم وعده اصلی رو زیاد میخورم معمولا با نون یا برنج کمتر

منم مثل دبستانی ها با خودم چاشت میبرم😂 البته کم درست نمیکنه فقط خیلی بی برنامه هستن یهو می‌بینی سا ...

وای دقیقا اینم هست اصلا دقت نمیکنه واسش مهم نیست دیروز ساعت ۲ از مجلس ختم اومدیم نهار میخواستیم میگه صبر کنید درست کنم خب دقت نمیکنه ساعت ۲ هست کی میخوای آماده کنی آخه

اسی این بار هر چقدر که میبینی با غذا سیر میشی رو تو بشقابت بکش اصلا به نفرات بعدی توجه نکن، سرت رو بنداز پایین شروع کن به خوردن غذا تموم کردی تشکر کن، نهایتش بقیه ببینند سر سفره غذا نیست دو تا تخم مرغ درست کنند برای خودشون این جوری مادر شوهرت معذب میشه وسواس از سرش می افته 

راستش برادر شوهرم دیر تر میاد میره می‌کشه تو بشقاب هر کس بعد بقیه اشو میذاره تو قابلمه! فقط تعارف می ...

خب باید دیس کنه ولی من عقیدم اینه آدمایی که مجبوریم باهاشون رفت و آمد کنیم نباید تعارف کنیم شکم تعارف نداره دوبار غذاش کم بیاد میفهمه بیشتر درست کنه اینجور آدما همیشه ملت روسون نمیشه بخورن اونام فک میکنن غذا اضافم میاد دفعه بعد کمتر میپزن بنظر من که سیر نشدی پاشو ولسه خودت بکش 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید