2777
2789

شما بودید قبول میکردید؟میپسندین؟بعدا چجوری براش جبران میکنید من دلم نمیخواد همینجوری بمونه

دفعه دوم چه حرکتی بزنم؟؟؟

دوست‌قشنگم‌لطفابرام‌دعا‌کن‌‌به‌خواستم‌برسم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نتیجم رسیدین؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من بودم قبول نمیکردم خوشمم نمیومد دیت اول برای آشنایی اولیه هست اصلا شاید از طرف خوشت نیومد اینجوری یجورایی تو رودربایسی قرار میده ادمو

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

کار خوبی نمیکنه‌

میخواد مثلا کالی کنه ک خوشت بیاد و بمونی باهاش

یا شرمنده شی و بمونی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

هیچی نیست گول دیت اولو نخور چی خرید ایفون؟یا یه شاخه گل؟ اینو نزار معیار خوب بودن

نه چندتا کادو لوازم ارایشو یه سوغاتی

چیکار کنم بنظترتون جبران شه

من بودم قبول نمیکردم خوشمم نمیومد دیت اول برای آشنایی اولیه هست اصلا شاید از طرف خوشت نیومد اینجوری ...

چیکارکنم حالا که جبران شه ؟؟

چیکارکنم حالا که جبران شه ؟؟

اگه خوشت اومده ازش خب یه چیز بگیر براش

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛