2777
2789
عنوان

خانومای چادری

723 بازدید | 37 پست

زیر مانتو عبا میپوشین یا مانتو کوتاه 

کلا زیر چادر چه مانتویی میپوشین کتی شومیز 

چه مانتویی با روسری قشنگ میشه ؟

چه رنگ هایی میپوشین ؟

مثلا کیف و کفش رنگی یا شلوار رنگی هم میپوشن؟ 

بیشتر مانتو میخرین یا روسری ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چادری نیستم ولی گاهی که میپوشم زیر چادرم یه تاپ میپوشم 😐😎 وشلوارلی  روسریمم سعی میکنم خوشحالت بپوشم که به چهرم وچادرم بیاد ورنگی باشه وبا کیف وکفشمم ست میکنخ

سلین 

گاهی اوقات مانتو میپوشم ،گاهی اوقات کت میپوشم گاهی اوقات یه شومیز ولی اکثرا با روسری ها مناسب که خوش دوخت وخوش پارچه باشه ورنگ شاد کیف وکفشمم ست میکنم باهاشون 

سلین 

همه جورمانتووشومیزی زیرچادرمیپوشم 

اکثراروسری قواره بلندیاشال میپوشم 

همه جوررنگی میپوشم غیرازرنگهای جیغ 

واسه کیف وکفش هم رنگای سنگین میپوشم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
گاهی اوقات مانتو میپوشم ،گاهی اوقات کت میپوشم گاهی اوقات یه شومیز ولی اکثرا با روسری ها مناسب که خوش ...

روسری رو چطوری با کیف و کفش ست میکنین  مثلا روسری ابی با کفش ابی ؟ یا رنگای سنگین رو فقط با کفش ست میکنید ؟