سلام خدمت خانمای داخل سایت امیدوارم حال دلتون خوب باشع
همونطوری ک میدونید دیگه مهریه های سنگین تموم شد و خدا ی نگاهی ب مردا انداخت و مظلومیتشونو دید،اگه خدا بخاد مهریه شده ۱۴تا😂از این بابت خیلی خوشحالیم احساس میکنم زن قهر کنه خودش بدمیگرده یا قهر کنه اصلا جایی نمیره😊این مصیبت وارده را ب شما دختران مهریه دوست تسلیت عرض میکنم...مهریه کی داده کی گرفته بابا مهم عشق و علاقس و محبت و دوستی آرزوی تندرستی و گشایش بختای خفته شمارا از خدا آرزومندم🤲
خوبم ممنون والا خوبع تاحدودی لااقل ویگه تقی ب توقی بخوره دختره نمیذاره بره طلاق بده و مهریه بگیره و ...
خداروشکر ک خوبی.
اره موافقم ما یکی از اشناهامون تو عقد طلاق گرفت و چندین ساله افسرده شده چون دختره شغلش این بود تو عقد طلاق بگیره مهریه اش بگیره این اشنای ما دومین قربانی بود.این پسره از نزدیک میبینمش دگ اون ادم سابق نشد هیییی روزگار.
نه والا هنوز ک خبری نشده 🙃مرسی ازت واسم دعا کردی
دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸
آقای محترم ۱۴ سکه چ بدردی میخوره واقعا؟چ دردی از یه خانم رو دوا میکنه ؟من چندتا خواهرام ازدواج کردن ...
بله حرفتون درسته طرفای ما یعنی خاهر خودمم۱۱۴تا سکه بود ۱۱۴تا بیشتر نمیشه اصلا مگر دیگه خانواده ای خیلی حساس باشع و قبول نکنن والا من اصلا برام مهم نیست چ ۱دونه باشع چ۱۰۰۰۰تا وقتی عشق باشع همه چی قشنگه
خداروشکر ک خوبی. اره موافقم ما یکی از اشناهامون تو عقد طلاق گرفت و چندین ساله افسرده شده چون ...
والا طرفای ماهم ی دختره بود از اینکارا میکرد از اون دخترای خوشگل بلند قد با ی پسره ی ساده ک چند سال کار کرده بود میخاست زن بگیره طلا واسش خرید ماشینشم زد ب اسمش عقد کردن بعد یبارم اومدن خونواده دومادو اینقدر زدن ک نگوووو همه چیو با خودشون بردنو بردن😂😂😂😂
آرزو میکنم در ناباورانهترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
توی این تایپیک چقد راحت قضاوت میکنن. والبته جوابشم تو همین دنیا دریافت میکنن بعدا
آرزو میکنم در ناباورانهترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی