2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 132 پست
آقای محترم ۱۴ سکه چ بدردی میخوره واقعا؟چ دردی از یه خانم رو دوا میکنه ؟من چندتا خواهرام ازدواج کردن ...

به به خودم کیف کردم از حرفام بایین ک مجردم  ولی قشنگگگگ صحبت کردم یه کف محکم بزنین به افتخارم😂😂

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

خوبم ممنون والا خوبع تاحدودی لااقل ویگه تقی ب توقی بخوره دختره نمیذاره بره طلاق بده و مهریه بگیره و ...

خداروشکر ک خوبی. 

اره موافقم ما یکی از اشناهامون تو عقد طلاق گرفت و چندین ساله افسرده شده چون دختره شغلش این بود تو عقد طلاق بگیره مهریه اش بگیره این اشنای ما دومین قربانی بود.این پسره از نزدیک میبینمش دگ اون ادم سابق نشد هیییی روزگار.

نه والا هنوز ک خبری نشده 🙃مرسی ازت واسم دعا کردی

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آقای محترم ۱۴ سکه چ بدردی میخوره واقعا؟چ دردی از یه خانم رو دوا میکنه ؟من چندتا خواهرام ازدواج کردن ...

بله حرفتون درسته طرفای ما یعنی خاهر خودمم۱۱۴تا سکه بود ۱۱۴تا بیشتر نمیشه اصلا مگر دیگه خانواده ای خیلی حساس باشع و قبول نکنن والا من اصلا برام مهم نیست چ ۱دونه باشع چ۱۰۰۰۰تا  وقتی عشق باشع همه چی قشنگه

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
خداروشکر ک خوبی.  اره موافقم ما یکی از اشناهامون تو عقد طلاق گرفت و چندین ساله افسرده شده چون ...

والا طرفای ماهم ی دختره بود از اینکارا میکرد از اون دخترای خوشگل بلند قد با ی پسره ی ساده ک چند سال کار کرده بود میخاست زن بگیره طلا واسش خرید ماشینشم زد ب اسمش عقد کردن بعد یبارم اومدن خونواده دومادو اینقدر زدن ک نگوووو همه چیو با خودشون بردنو بردن😂😂😂😂

والا طرفای ماهم ی دختره بود از اینکارا میکرد از اون دخترای خوشگل بلند قد با ی پسره ی ساده ک چند سال ...

خدا نگذره ازشون. 

🔻‍ دریافت مالیات از «مهریه» تکذیب شد

مدیرکل روابط عمومی سازمان امور مالیاتی؛ 

🔹«مهریه به موجب ماده ۱۴۴ قانون مالیات‌های مستقیم معاف از مالیات است.

🔹ماده ۱۴۴- جهیزیه منقول و مهریه اعم از منقول و غیر منقول از پرداخت مالیات معاف است.»

🔻‍ دریافت مالیات از «مهریه» تکذیب شد مدیرکل روابط عمومی سازمان امور مالیاتی؛  🔹«مهریه ...

یعنی مالیاتی در کار نیست

خبرش دروغ بود. 

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

توی این تایپیک چقد راحت قضاوت میکنن. والبته جوابشم تو همین دنیا دریافت میکنن بعدا

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی