2777
2789
عنوان

ازدواج

141 بازدید | 26 پست

من و پسرعموم همو دوست داریم ولی خونواده هامون مخالفن ۱ هفته پیش هم دعوا کردن و خونواده پسر کامل پسرعموم رو تحت نظر قرار دادن که باهم ارتباط نداشته باشیم. کیا تو همچین شرایطی بودن؟ توسل به کدام امام و کدوم نوع توسل رو انجام بدم تا عرض ۱ ماه راضی بشن؟

علت مخالفت شون چیه؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

توسل ب حضرت مشاور علیه السلام

این مشکلو فقط اون می‌تونه حل کنه با توام قانع میشی بدرد هم نمیخورید یا خانوادتو قانع میکنه که مخالفت نکنن

اما حتما اگه کارتون ب ازدواج کشید تو بحث آزمایشات و غربالگری های فامیلی قبل ازدواج حساسیت لازمو بخرج بده سرسری نگیر

زنعموم پدربزرگمو دوست نداشت بخاطر همین با کل عموهام سالیان سال هست قطع ارتباط کردن

بنظرت پسری که تو دامن همچین مادری بزرگ شده میتونه متعهد باشه تو روابط خانوادگی؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

این ازدواج اصلا به صلاح هیچ کدومتون نیست 

ازدواج فامیلی حتی در صورت رضایت خانواده ها هم خوب نیشت چه برسه به این که دعوا هم داشته باشن...

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
توسل ب حضرت مشاور علیه السلام این مشکلو فقط اون می‌تونه حل کنه با توام قانع میشی بدرد هم نمیخورید ی ...

این فقط معجزه میخواد  من منتظر معجزه خدا اونم عرض۱ ماه هست. پس فردا میرم حرم امام رضا ازش بخوام

تا حالا توسل کردین؟

متوسل شدم ولی نه برای ادم اشتباهی. 

متوسل شدم و گفتم اونی که مصلحته.  اونی که شما میدونید جور بشه. 

اصرار وپافشاری روی یک مورد خاص سعی کردم نداشته باشم. 

این ازدواج اصلا به صلاح هیچ کدومتون نیست  ازدواج فامیلی حتی در صورت رضایت خانواده ها هم خوب نی ...

استارتر دنبال توسل و معجزه هست و دنبال پند و نصیحت نیست. 

متاسفانه زمانی به خودش میاد که ممکنه دیر شده باشه!!! 

شما تا حالا توسل کردید؟

بله ولی خدا عقل داده عزیزم...این جور مواقع نه توسل جوابه نه استخاره

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
استارتر دنبال توسل و معجزه هست و دنبال پند و نصیحت نیست.  متاسفانه زمانی به خودش میاد که ممکنه ...

امیدوارم بتونه عاقلانه تصمیم بگیره 

اره من دنبال معجزه خدا هستم چون خودش گفته از من بطلبید. تو آیه ۶۰ غافر. 

خدا بیشتر از این که از معجزه حرف بزنه از فکر کردن و تعقل تو قران گفته عزیزم😊