لحظه۷۶ مدیر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 99 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 26 پست من و پسرعموم همو دوست داریم ولی خونواده هامون مخالفن ۱ هفته پیش هم دعوا کردن و خونواده پسر کامل پسرعموم رو تحت نظر قرار دادن که باهم ارتباط نداشته باشیم. کیا تو همچین شرایطی بودن؟ توسل به کدام امام و کدوم نوع توسل رو انجام بدم تا عرض ۱ ماه راضی بشن؟ 1403/01/20 | 12:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لحظه۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 99 [QUOTE=334820955]خدا بیشتر از این که از معجزه حرف بزنه از فکر کردن و تعقل تو قران گفته عزیزم😊[/QUOTEبنظرت طلب شفا یافتن نابینا از خدا درسته؟
لحظه۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 99 [QUOTE=334820955]خدا بیشتر از این که از معجزه حرف بزنه از فکر کردن و تعقل تو قران گفته عزیزم😊[/QUOT ... و طلب آشتی دادن دو صله رحم و طلب ازدواج درسته؟
ieyla عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 7595 [QUOTE=334820955]خدا بیشتر از این که از معجزه حرف بزنه از فکر کردن و تعقل تو قران گفته عزیزم😊[/QUOT ... بله ولی موضوعش زمین تا آسمون با ازدواج فرق میکنه...اون نابینا هم تا خدا نخواد شفا نمیگیره دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
لحظه۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 99 بله ولی موضوعش زمین تا آسمون با ازدواج فرق میکنه...اون نابینا هم تا خدا نخواد شفا نمیگیره پس هردو معجزه میخواد. پس بهتره دعا کنیم طبق فرمایش اماممون که گفتن دعا مقدرات حتمی رو تغییر میده.
لحظه۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 99 بله ولی موضوعش زمین تا آسمون با ازدواج فرق میکنه...اون نابینا هم تا خدا نخواد شفا نمیگیره فرقی نداره که عزیز هردو دعا میطلبه هردو خواست خدا میطلبه. منطقی نیست بیام برای یکیش دعا کنم برای دیگری نه
ieyla عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 7595 پس هردو معجزه میخواد. پس بهتره دعا کنیم طبق فرمایش اماممون که گفتن دعا مقدرات حتمی رو تغییر میده. درست ولی تو قران سوره شورا داریم که درمورد همه چی مشورت کنید در ضمن اخلاق زن عمو شما و بقیه مسائل با دعا درست نمیشه دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
ieyla عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 7595 و طلب آشتی دادن دو صله رحم و طلب ازدواج درسته؟ شما فکر صله رحم نباش فکر آینده خودت باش که خدایی نکرده با ازدواج غلط نابود نشه دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
لحظه۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 99 درست ولی تو قران سوره شورا داریم که درمورد همه چی مشورت کنید در ضمن اخلاق زن عمو شما و بقیه مسائل با ... درجه باورمون فرق داره. آیه ۶۳ انفال رو بخون ببین بین دو قوم که سالیان تو جنگ خونین بودن خدا آشتی و محبت قرار داد.
ieyla عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 7595 درجه باورمون فرق داره. آیه ۶۳ انفال رو بخون ببین بین دو قوم که سالیان تو جنگ خونین بودن خدا آشتی و م ... من که زبونم مو درآورد و آینده خوبی برا این ازدواج نمیبینم امیدوارم روزی تاپیک پشیمونی نزنی 🌹 دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
لحظه۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 99 من که زبونم مو درآورد و آینده خوبی برا این ازدواج نمیبینم امیدوارم روزی تاپیک پشیمونی نزنی 🌹 خدارو باور دارم و میدونم بی جواب نمیمونم. خدا حاجت دل تو رو هم بده.
ieyla عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 7595 خدارو باور دارم و میدونم بی جواب نمیمونم. خدا حاجت دل تو رو هم بده. لطفا اگه به حاجتت نرسیدی از خدا و اماما دلسرد و طلبکار نشو و ناشکری نکن دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
لحظه۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 99 لطفا اگه به حاجتت نرسیدی از خدا و اماما دلسرد و طلبکار نشو و ناشکری نکن ۱ ماه دیگر به یگانگی خداوند تاپیک معجزه میزنم به لطف و مرحمت خدا و به واسطه انبیاء. خدایا توکل بر تو. باشد که این معجزه معجزه زندگی دوستان شود.