2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=334820955]خدا بیشتر از این که از معجزه حرف بزنه از فکر کردن و تعقل تو قران گفته عزیزم😊[/QUOT ...

بله ولی موضوعش زمین تا آسمون با ازدواج فرق میکنه...اون نابینا هم تا خدا نخواد شفا نمیگیره

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
بله ولی موضوعش زمین تا آسمون با ازدواج فرق میکنه...اون نابینا هم تا خدا نخواد شفا نمیگیره

پس هردو معجزه میخواد. پس بهتره دعا کنیم طبق فرمایش اماممون که گفتن دعا مقدرات حتمی رو تغییر میده.

فرقی نداره که عزیز هردو دعا میطلبه هردو خواست خدا میطلبه. منطقی نیست بیام برای یکیش دعا کنم برای دیگری نه

پس هردو معجزه میخواد. پس بهتره دعا کنیم طبق فرمایش اماممون که گفتن دعا مقدرات حتمی رو تغییر میده.

درست ولی تو قران سوره شورا داریم که درمورد همه چی مشورت کنید در ضمن اخلاق زن عمو شما و بقیه مسائل با دعا درست نمیشه

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
و طلب آشتی دادن دو صله رحم و طلب ازدواج درسته؟

شما فکر صله رحم نباش فکر آینده خودت باش که خدایی نکرده با ازدواج غلط نابود نشه 

درست ولی تو قران سوره شورا داریم که درمورد همه چی مشورت کنید در ضمن اخلاق زن عمو شما و بقیه مسائل با ...

درجه باورمون فرق داره. آیه ۶۳ انفال رو بخون ببین بین دو قوم که سالیان تو جنگ خونین بودن خدا آشتی و محبت قرار داد. 

درجه باورمون فرق داره. آیه ۶۳ انفال رو بخون ببین بین دو قوم که سالیان تو جنگ خونین بودن خدا آشتی و م ...

من که زبونم مو درآورد و آینده خوبی برا این ازدواج نمیبینم امیدوارم روزی تاپیک پشیمونی نزنی 🌹

خدارو باور دارم و میدونم بی جواب نمیمونم. خدا حاجت دل تو رو هم بده. 

لطفا اگه به حاجتت نرسیدی از خدا و اماما دلسرد و طلبکار نشو و ناشکری نکن

لطفا اگه به حاجتت نرسیدی از خدا و اماما دلسرد و طلبکار نشو و ناشکری نکن

۱ ماه دیگر به یگانگی خداوند تاپیک معجزه میزنم به لطف و مرحمت خدا و به واسطه انبیاء. خدایا توکل بر تو. باشد که این معجزه معجزه زندگی دوستان شود.