2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیومده 

منوچهرهادی تو اینستاش نوشته به دلیل یکسری مسایل ۸خرداد میاد 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
من تا قسمت ۶ دارم ولی احساس میکنم قشنگ نیست  ارزش دیدن داره بشینم ببینم موقع شهرزاد خودم میکشتم هر دوشنبه ببینم ولی اینو حس میکنم وقت تلف کردن🤔

به قشنگی شهرزادنیس اما من دوست دارم ازسریال های آبکی بهتره ازبازی هومن سیدی ویکتاناصر وگلزارخوشم میاد تواین فیلم خوب بازی میکنن

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘
ممنون عزیزم تا قسمت۶ دارم دودل هستم ببینم یا نه پس حتما میبینم 😍😍😍شهرزاد یه چیزدیگس انشالله از اخرای خرداد دوباره میاد😚

دوتا قسمت دیگه بیشتر نمونده اونارم ببین 😊برابعضی اوقات که ازبیکاری نمیدونی چیکارکنی خوبه 

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂
دوتا قسمت دیگه بیشتر نمونده اونارم ببین 😊برابعضی اوقات که ازبیکاری نمیدونی چیکارکنی خوبه

حتما عزیزم  میبینم

اره برا همین گرفتم که تنهام بشینم ببینم 😍😍😍

من مامان شدم🥲

سریال خوبیه سرگرم کنندست

اما از واقعیت جامعه خیلی دوره

حداقل ۹۰ درصد ادما شبیه اینایی که توو فیلمن زندگی نمیکنن اینه که خیلی طرفدار نداره شبیه شهرزاد و سریالایی که میتونی خودتو جای طرف بزاری حداقل برای چند لحظه....

فقط ۲ قسمتش دنبال پاپت گشتن تا پیداش کنن....

پاپت مهد رفته....بعد برادرشوهرم میگفت مامان پاپیت مهد رفته چرا منو فقط کودکستان گزاشتی.....  

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟

چند قسمتشو دیدم خوشم نیومد۰ حوصله منو سر برد۰ نه داستانش جالبه نه بازیاش

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

من تا قسمت ۷ دیدم یکتا ناصر نیست از کی اومده تو فیلم

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

سریال خوبیه سرگرم کنندستاما از واقعیت جامعه خیلی دورهحداقل ۹۰ درصد ادما شبیه اینایی که توو فیلمن زندگی نمیکنن اینه که خیلی طرفدار نداره شبیه شهرزاد و سریالایی که میتونی خودتو جای طرف بزاری حداقل برای چند لحظه....فقط ۲ قسمتش دنبال پاپت گشتن تا پیداش کنن....پاپت مهد رفته....بعد برادرشوهرم میگفت مامان پاپیت مهد رفته چرا منو فقط کودکستان گزاشتی.....

ایول موافقم خیلی از واقعیت جامعه دوره

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

من فقط قسمت هشتو دیدم پس فردا قست بعدیش میاد

ببخشید جیگر جان من خیلی وقته ازشما و دوستان همسرداری بی خبرم.شما در شرف طلاق بودین تونستین طلاق بگیرین؟

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"